Leven in het nu met Martijn Hillenius in Het Oude Raadhuis

24 december 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP - 'Nu' is het tweede avondvullende soloprogramma van cabaretier Martijn Hillenius. Na 'Martijn Hillenius duidt de dingen', waar hij twee seizoenen geleden nog mee in Het Oude Raadhuis te zien was, is Martijn na gaan denken. En dat had hij nou net niet moeten doen. Want al dat nadenken heeft hem bitter weinig opgeleverd! Te zien op zaterdag 10 januari.

De wereld is volop in beweging, dus wie veel te lang bij de dingen stil blijft staan raakt hopeloos achterop. Dus nadenken en stil staan zijn voor Martijn verleden tijd. Tijd voor hem om zijn pijlen op het nu te richten. Want Martijn, die is van nu! De reprise van 'Nu' van Martijn Hillenius is op zaterdag 10 januari in Het Oude Raadhuis, aanvang: 20.30 uur.

Wie te druk is met nadenken laat het 'nu' volledig aan zichzelf voorbijgaan. En nu gebeurt het juist allemaal! Martijn weet uit ervaring hoe lastig het kan zijn om je op het nu te richten en daarom richt hij zich in zijn tweede cabaretprogramma volledig op deze tijd, maar schenkt hij ook aandacht aan wat tijdloos is, maar uiteraard wel op eigentijdse wijze.

Martijn Hillenius is cabaretier, scenarioschrijver, acteur, zanger en zelfbenoemd denker. Nadat hij in 2002 afstuurde aan de Amsterdamse Kleinkunst Akademie speelde Martijn in theaterstukken als 'Twee', 'Pit', 'Medea', 'De Grote Vriendelijke Reus' en 'Sneeuwwit'.?Martijn was op televisie te zien in o.a. 'Daar! Vliegende Panters', 'Het Klokhuis', 'Costa!', 'De co-assistent', 'Flikken Maastricht', 'Toren C' en de televisiefilm 'On Stage'. Verder maakt hij deel uit van 'Stanley en de Menzo's', de acapella zanggroep van kleinkunstvrienden Henry van Loon, Jeroen Woe, Steef Hupkes, Niels van der Laan en Martijn zelf. Verder speelde hij vanaf 2003 onder andere in de films 'Erik of het klein insectenboek' en 'Amazones'. Martijn schrijft sinds 2007 voor programma's als 'Koppensnellers' en 'Het Klokhuis'.

Het Oude Raadhuis

Zaterdag 10 januari, 20.30 uur

www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie