Uitreiking HLMRMEER Prijs en bekendmaking winnaar fotowedstrijd

24 december 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HAARLEMMERMEER - De gemeente Haarlemmermeer gaat het Jaar van de Sport afsluiten op dinsdag 30 december 2014. Die dag is er een speciaal programma op Winterland Hoofddorp op het Raadhuisplein.

In het programma van 15 tot 17.30 uur is een belangrijke rol weggelegd voor de Haarlemmermeerse sportwethouder Adam Elzakalai. Hij reikt onder meer de HLMRMEER prijs uit en maakt ook de winnaar bekend van de fotowedstrijd van het Jaar van de Sport.

Het programma begiin om 15 uur met een demonstratie kunstrijden. Rond 16.15 uur is de bekendmaking van de winnaar Jaar van de Sport fotowedstrijd.

Sinds 2010 reikt de gemeente vanuit citymarketing perspectief de zogenaamde HLMRMEER Prijs uit. Dat is een jaarlijkse stimuleringsprijs die wordt toegekend aan het evenement of project dat Haarlemmermeer het beste of meest in het oog springend voor inwoners of buiten de Ringvaart op de kaart heeft gezet. Behalve de eer en de eeuwige roem is een geldbedrag van 5.000 euro aan de prijs gekoppeld. Dit bedrag moet het volgende jaar worden besteed aan de organisatie van een evenement of project in Haarlemmermeer. Zie tevens www.hlmrmeer.nl/hlmrmeer-prijs/breng-uw-stem-uit.

Voor meer informatie over de fotowedstrijd van het Jaar van de Sport zie www.hlmrmeer.nl/nl/jaar-van-de-sport/sportfotografiewedstrijd-sport-beeld.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie