Derde editie met Yossi Sassi in Duycker

24 december 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP - In Duycker vindt woensdag 14 januari weer een nieuwe editie van Music Masterclass plaats. Tijdens deze masterclass leren deelnemers van een bekende artiest de fijne kneepjes van het muzikantenvak. Deze editie komt de pionier van de Oriental Rock, gitarist Yossi Sassi een masterclass geven. Kaarten zijn €10,- incl. in de vvk en de deuren openen om 19.

Met meer dan 23 jaar ervaring in productie, songwriting en gitaarspelen heeft Yossi ook een unieke speciale gitaar uitgevonden, nl de zogenaamde "Bouzoukitara" (3 souls - one body - akoestische mediterrane mandoline, electrische solid body en Piezzo akoestische gitaar). Hij deelt zijn passie over de gehele wereld, voorheen als oprichter en songwriter/gitarist van Orphaned Land, tegenwoordig als solo-artiest en sessiemuzikant.

Tijdens deze clinic zal Yossi zijn kennis en visies delen over hoe hij zijn gitaar en muziek benadert, maar ook hoe muziek de wereld verbindt. Yossi zal licks demonstreren, voorbeelden spelen met backing tracks, vragen beantwoorden en ook jammen met het publiek. Men is vrij om zijn eigen gitaar mee te brengen.

Meer informatie www.duycker.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie