Oudjes starten tegen de jonkies

30 december 2014 om 00:00 Sport

HAARLEMMERMEER - De competities mogen dan stil liggen, er zijn voor de eerste dagen van 2015 wel degelijk voetbalwedstrijden gepland. Overbos opent de rij met een 'Oud tegen Nieuw'. Zaterdag 4 januari wordt, als het weer meewerkt, een topdag met 8 wedstrijden.

Een Hoge hoed toernooi. Een Champagne toernooi. De Nieuwjaarswedstrijd. Het Pet toernooi. Een Ouder-kind toernooi. Een Oliebollentoernooi en 'Oud tegen Nieuw'. Voetbalverenigingen in Haarlemmermeer zijn heel creatief als het gaat om het aankondigen van hun eigen toernooi om 2015 in stijl te openen. In de aanvangstijden zijn ze dat overigens ook. Zo start sc Badhoevedorp al om 9.30 uur met de eerste wedstrijden, terwijl DIOS om 12 uur voor het eerst fluit voor het Oliebollentoernooi. DSOV start om 13.30 met het voetbal, Abbenes begint een stukje later: 15 uur.

Bijna alle verenigingen plakken er weer wel meteen een nieuwjaarsreceptie aan vast, zo blijkt uit een rondgang langs de diverse websites.

De 'dans' van de sportieve treffens wordt geopend door Overbos: daar wordt al op 1 januari vanaf 14 uur gevoetbald onder de titel 'Oud tegen Nieuw'. Twee uur later start de nieuwjaarsreceptie.

Op 3 januari is het (voetbal) feest bij sc Badhoevedorp (al vanaf 9.30 uur), de nieuwjaarsreceptie start om 16 uur. In het rijtje van 3-1 passen tevens SCW, SVOW, Kagia, Abbenes en VVC

Op 4 januari wordt er gevoetbald en gefeest tijdens de nieuwjaarsreceptie bij DSOV (voetbal start om 13.30 uur), Zwanenburg, Onze nieuwjaars wedstrijd is op 4 januari om 13.30 met aansluitend de nieuwjaars receptie

M vr Gr Pauline Schonhage

S.V. Hoofddorp, (voetbal start om 12 uur) en DIOS. Bij laatstgenoemde voetbalvereniging is er zelfs een nieuwjaarsbrunch (start 10.30 uur). Pancratius organiseert een nieuwjaarswedstrijd die om 13.30 begint met aansluitend de nieuwjaarsreceptie.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie