Tweede CycleMarathon voor goede doel in Het Spectrum

2 januari 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP - CycleMaster organiseert voor zondag 15 maart een tweede CycleMarathon in SportPlaza Het Spectrum in Hoofddorp. Bij deze tweede marathon gaan deelnemers, onder begeleiding van specifieke muziek, 6 uur fietsen voor Make a Wish. De marathon is van 11 tot 17 uur.

De fietsers worden muzikaal bijgestaan door diverse zogeheten presenters. Zij verzorgen een gevarieerd aanbod aan work-outs zodat er heel veel variatie in de verschillende rides zit. De presenters zijn onder meer Marco Swaan, Ronald Benner, Marga Schuurmans en André van Rhijn. Eric de Jong en Timo van Gils komen de dag openen.

Inschrijven kan voor de volledige zes uur of een blok van drie uur of per uur. Zes uur kost 60 euro. 'Losse' uren kosten 15 uur.

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Voor meer informatie: www.cyclemaster.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie