Reggae Rebels in Duycker

2 januari 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Hoofddorp, vrijdag 2 januari 2015 - Op zaterdag 10 januari vindt er een nieuwe editie van het reggaefeest Regge rebbels in Duycker plaats. Deze editie met o.a. de liveband Marq Marquis & 4ward. Reggae Rebels wordt georganiseerd door Reggae Movement. De avond begint om 21.00 uur en kaarten kosten in de voorverkoop €5,- euro.

Marq Marquis & 4ward?Geboren in Suriname als zoon van een muzikale vader, was hij verplicht lessen te volgen aan de muziekschool. En die lessen hebben zijn vruchten afgeworpen. Kaseko (Surinaamse muziek), Afrikaanse invloeden, soul en reggae, rock, pop en hiphop; MarqMarquis doet het allemaal!

Marq Marquis starte in de jaren tachtig als rapper bij TSC (Tha Superior Crew). Na het podium te hebben gedeeld met Cookie Crew en in het voorprogramma van Cash Money te hebben gestaan, brak voor hem de tijd aan om solo te gaan. Hij speelde onder meer op Parkpop, scoorde hij op de radio in Suriname een nr.1 hit het nummer Toppie met Soul Rebel. In datzelfde jaar brengt hij zijn single Speciaal Voor Jou uit, onder begeleiding van zijn band 4WARD. Tijdens zijn show op Reggae Rebbels staat Marq Marquis met de band 4ward op het podium.

Verder word de line up nog aangevuld met de DJs: Kenny Lioness, Jeff Nimmen en D-know Selecta

Reggae Movement

De Reggae Movement is een non-profit organisatie die reggae evenementen organiseert in Haarlem en omstreken. De organisatie geeft aan zoveel mogelijk verschillende mensen bij elkaar brengen en reggae muziek in Nederland wat meer promoten.

OPEN: 21.00 | VVK: 5,- | DEUR: 6,- |

Over Podium Duycker?. Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Het afgelopen jaar hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Dem Slackers, feest DJ Ruud. Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie