Eerste editie van Middenklasse in Duycker

2 januari 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Hoofddorp, vrijdag 2 januari 2015 - Op zaterdag 10 januari vindt de eerste editie van het tech en deep house feest Middenklasse plaats in Duycker. Deze editie met in de line up Duplicatez, Kekke Dames, Verklaren , Broocks & The Sand, Deep Shades en Ruis. De avond begint om 22.00 uur en kaarten in de voorverkoop kosten 5,- euro.

Bij dit feest gaat het niet om uiterlijk vertoon, maar om de muziek en de gezellige sfeer zonder toeters en bellen. Bezoekers hoeven geen strippers of ander poespas te verwachten. Deze avond kunnen zij genieten van tech en deep house deuntjes.

De organisatie is in handen van lokale Hoofddorpse jongeren die deze avond in samenwerking met Duycker organiseren.

OPEN: 22.00 | VVK: €5,- incl. | DEUR: €7,5 incl. | www.duycker.nl

Over Podium Duycker. ?

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Het afgelopen jaar hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Dem Slackers, feest DJ Ruud. Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl?

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie