De Dames Slier brengt het verhaal van de boom heel dichtbij de kleuter in Het Oude Raadhuis

6 februari 2015 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP 'Boompje Beestje' van De Dames Slier is een poëtische muzikale theatervoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar. Een dag uit het leven van een mooie oude boom.

's Ochtends wordt de boom wakker. 's Avonds gaat de boom slapen. Wat gebeurt er overdag? Er komt de hele dag bezoek langs: een serieus paard, een enthousiaste hond, een dappere mier. Een voorstelling met veel muziek, liedjes, poppenspel, humor en weinig woorden. 'Boompje Beestje' is te zien op zondag 22 februari om 14 uur.

De Dames Slier is een theatergroep bestaande uit Harmien en Lydia Slier afkomstig uit Groningen. De dames maken toegankelijke muzikale theatervoorstellingen voor jong en oud. Ietwat serieuzere thema's worden behandeld op een luchtige en speelse manier waardoor het een vrolijke voorstelling wordt met ruimte voor diepgang. Niet alleen voor kleuters, volwassenen genieten ook van de poëzie en humor van de voorstelling! De Dames Slier was eerder in Het Oude Raadhuis te zien met de voorstellingen 'De stiefzussen van Assepoester' en 'De Boomhut'.

Het Oude Raadhuis

Zondag 22 februari - 14 uur

www.demeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie