Nieuwe Geldkiosk in Nieuw-Vennep

26 februari 2015 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP Naast het voormalige kantoor van de Rabobank wordt een Geldkiosk geplaatst. Vanwege de werkzaamheden aan de Geldkiosk is het niet mogelijk om van dinsdag 3 tot zaterdag 7 maart te pinnen bij de geldautomaat aan de Hoofdweg. Ook zal de Sealbagautomaat niet beschikbaar zijn voor afstortingen van zakelijke klanten van de Rabobank.

Vanaf maandag 9 maart kunnen alle inwoners van Nieuw-Vennep en omgeving op deze nieuwe locatie weer pinnen. Tevens is de brievenbusfunctie vanaf die datum hier te vinden. Dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving over het verdwijnen van de brievenbus. "We hebben goed geluisterd naar de klanten die aangaven hier behoefte aan te hebben", laat Ron Leegwater, Marketing, Communicatie en Coöperatie van de Rabobank weten. "Met deze Geldkiosk op de vertrouwde plaats in Nieuw-Vennep biedt Rabobank een vervanging van de automaten, die gevestigd waren in het inmiddels gesloten kantoor aan de Hoofdweg."

ZITTINGEN IN PIER K Het gebruik en de mogelijkheden van de financiële dienstverlening zijn in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. "De meeste klanten maken voor bijna alle dagelijkse bankzaken gebruik van telefoon, e-mail en internet. Hierdoor is het aantal klanten dat daadwerkelijk de vestigingen bezoekt, sterk gedaald."

Klanten die minder bekend zijn met online bankieren en hulp nodig hebben kunnen iedere maandag van 14 tot 17 uur en donderdag van 10 tot 13 uur terecht bij Pier K aan het Harmonieplein waar de Rabobank dan zitting heeft.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie