Bootjes bouwen op Jeugdland Hoofddorp

28 februari 2015 om 00:00 Activiteiten

Het is weer maart en dat betekent dat er weer een hoop leuke activiteiten zijn op Jeugdland Hoofddorp. Vrijdag 6 maart gaan we weer pijl en boogschieten. Doe mee en haal de hoogste scoren. Doe mee met onze Crazy Bingo en win de leukste prijzen zaterdag 7 maart. Maak de mooiste bootjes en warm je aan het kampvuur op Woensdag 11 maart.

Deze maand is de laatste maand gratis entree, dus neem al je vrienden mee!!!

Vrijdag 6 maart: Pijl en boogschieten

Zaterdag 7 maart: Crazy Bingo

Woensdag 11 maart: Bootjes maken + kampvuur

Jeugdland is een bouw,- speel,- doe- en ontdekplek en bedoeld voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Het terrein is ruig met verschillende speeltoestellen die uitdagen en laten ontdekken. Je kunt er bijvoorbeeld spelen met water, zand, hout (hutten bouwen), maar ook in het clubhuis kan gespeeld, geknutseld of gelezen worden. Het is onze visie dat kinderen zoveel mogelijk zelfstandig spelen (het liefst zonder inmenging van volwassenen). Dit is niet alleen heel leerzaam, maar sterkt de kinderen ook zeker in hun persoonlijke ontwikkeling. Jeugdland is een open speelvoorziening, dus iedereen is welkom.

Jeugdland Hoofddorp is nu ook te volgen via Facebook, op die manier blijf je op de hoogte welke activiteiten er plaats vinden. Wij zijn geopend op: woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag. Adres: Redenburgsingel 100. Voor meer informatie zie: www.jeugdland.net

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie