VVC strijdend ten onder

28 februari 2015 om 00:00 Sport

NIEUW-VENNEP VVC kon vanmiddag op eigen veld niet stunten tegen het sterke Zandvoort, dat met een 0-3 overwinning terug naar huis keerde. Een sterke beginfase van de bezoekers en een beter VVC in het laatste deel van de eerste helft leidde tot een logische 0-0 score bij rust. Na de pauze werd de opgevoerde druk van Zandvoort VVC teveel, waardoor het na kwartier 0-1 stond. De schitterende 0-2 die volgde (bal vloog van 20 meter in de kruising) bleek vervolgens de genadeslag voor VVC. De club probeerde het nog wel, maar kwam met een rake en goed uitgevoerde counter van een koude kermis thuis (0-3). ,,In de slotfase gingen we 1 op 1 spelen, waardoor er meer ruimtes voor de tegenstander ontstonden. We hebben er voor gestreden maar kwamen er in de tweede helft niet aan te pas, waardoor Zandvoort uiteindelijk de verdiende winnaar is", aldus trainer Piet van Duijn.