Salon de Promotion bij Renault Nieuwendijk

2 april 2015 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP Ook tijdens het paasweekend gelden de 'Salon de Promotion' aanbiedingen bij Renaultdealer Nieuwendijk. Tot en met 6 april kan daarbij de inruilwaarde van de huidige auto oplopen tot 4.500 euro bovenop de vermelding in de bekende tweedehandsboekjes. Verder is er de 0 procent rente financiering op de nieuwe Renault Twingo, een verlengde garantie op de nieuwe Espace en de (Grand) Scenic Bose is tijdelijk voorzien van lederen bekleding.

Voor alle modellen, inclusief de Renault bedrijfswagens gelden scherpe All-in-One aanbiedingen. Dat betekent een vast maandbedrag voor het gebruik, onderhoud en de verzekering van de auto. De enige resterende kostenpost is die van de brandstof. Dergelijke acties zijn er ook voor nieuwe Renault bedrijfswagens, waarbij het maandbedrag uitkomt op 45 euro (excl. btw) per week. Op nieuwe bedrijfswagens lopen overigens de kortingen tijdelijk op tot 23 procent (vraag naar de voorwaarden). En samen met Radio 538 is er een actie met gratis een muziekpakket en kans op een nieuwe Renault Twingo. (informatie op www.radio538.nl).

"Dit is het perfecte moment om toe te slaan en een nieuwe Renault te kiezen. Het extra inruilvoordeel geldt immers voor alle Renault -modellen en komt bovenop de gewonen inruilprijs. Wie wil weten hoeveel inruilvoordeel we bieden, kan de inruilwaarde berekenen via onze website. Verder zijn er de vele andere aanbiedingen, waaronder een gratis aircocheck. Absoluut aan te raden nu het weer zich van zijn goede kant laat zien", legt verkoopleider Ruud de Graaf van Renault Nieuwendijk uit. Op tweede paasdag zijn de Nieuwendijk-vestigingen geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Oh ja en wie tijdens de actie een nieuwe Renault koopt, krijgt er een kaartje voor de komende AutoRAI bij cadeau.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie