Snel & Verzzz, meer dan een broodje

2 april 2015 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP Het is lunchtijd en je hebt trek in een lekker broodje dat vers wordt klaargemaakt met de heerlijkste vleeswaren en salades.Dan is de gezellige, gastvrijebroodjeszaak Snel & Verzzz die onlangs in hartje Hoofddorp opende, de beste keuze. Bereid met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit zijn de broodjes van Snel & Verzzz niet te versmaden, en ook nog eens zeer betaalbaar.

Eigenaren Ronald en Yvon: "Onze broodjes maken we klaar in de lunchroom zelf, en dus niet in eenafgescheiden keuken. Klanten vinden het prettig om te zien hoe hun broodjes worden bereid. De broodjes komen van een ambachtelijke bakkerij en bakken we in onze eigen oven gedurende de dag steeds vers af. Er is keuze uit diverse verse broodjes voor slechts 1,95 euro en een luxe broodje voor slechts 2,95 euro."

HUISGEMAAKT In plaats van boter of margarine gebruikt Snel & Verzzz huisgemaakte spreads, zoals bijvoorbeeld chilisaus, dragonmayonaise, cajun saus, honing-mosterdsaus. Ook het beleg, waaronder tonijnsalade, gebakken kip, runder- of kipgehakt, maakt de lunchroom zelf. De broodjes worden de hele dag door klaargemaakt. Dagelijks is er bovendien een grote pan soep met verse ingrediënten. Fruit, groenten, kip- en rundvlees (halal)worden grotendeels ingekocht bij de Turkse supermarkt om de hoek. En wanneer je gewoon iets lekker zoets bij de thee of koffie wil, heeft Snel & Verzzz keuze uit twee heerlijke Amerikaanse taarten: de frisse appeltaart met karamel of de white chocolate cake met bosbessen. Ook bakken ze heerlijke American chocolate triple en white chocolate cookies af.

POLDERMELANGE Niet alleen de broodjes bij Snel & Verzzz zijn met veel aandacht bereid, ook de koffie is van bijzondere kwaliteit. "Onze koffie komt van Le.Bon koffie uit Hoofddorp. De zorgvuldig samengestelde'poldermelange' wordt gebrand in Haarlemmermeer en bestaat uit fairtrade en biologisch geteelde bonen van kleine boeren uit Zuid-Amerika en Afrika. Het is koffie met een volle body en smaaktonen van geroosterde amandel, pure chocolade en honing. Klanten zijn unaniem zeer lovend over onze koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato!"

De smoothies, versgebakken belegde broodjes en zoetigheden zijn op aantrekkelijke wijze gepresenteerd. Mocht de bereiding van sommige producten iets meer tijd vergen, zoals een speciaal broodje of het maken van een koffie, dan worden deze zo snel mogelijk erna naar het tafeltje van de klant gebracht. Door de vlotte werkwijze hoeven klanten bij Snel & Verzzz nooit lang te wachten. De lunchroom is er ook voor take away. Ervaar zelf de kwaliteit, de vriendelijkheid en een snelle bediening van Snel & Verzzz. We heten je graag binnenkort welkom!

Snel & Verzzz,

Marktlaan 28,

2132 DM Hoofddorp,

tel: 023 - 583 19 86,

website: www.snelenverzzz.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie