Het Veerkwartier: een restaurant in de natuur aan de Veerplas (tegen over de IKEA)

13 april 2015 om 00:00 Ondernemend

Het Veerkwartier

Het Veerkwartier wordt een tijdelijk restaurant & bar in de natuur aan de Veerplas. De Veerplas, ook wel het PTT-meertje, is een meertje aan de rand van de Waarderpolder naast de KPN toren. Je bent buiten (ook al zit je binnen). Niets hoeft en veel kan.

Het multifunctioneel paviljoen van Het Veerkwartier wordt op¬gebouwd uit zoveel mogelijk tweedehands materialen met twee oude zeecontainers, een kas en een houten hut als belangrijkste bouwstenen. Het paviljoen staat tijdelijk aan de Veerplas. Tijdelijk maar in ieder geval voor 3 jaar, daarna wordt gekeken waar het paviljoen een nieuwe plek krijgt.

Eten & Drinken

Eten bij het Veerkwartier is smakelijk, eerlijk en betaalbaar. Samen goed en lekker eten is het uitgangspunt met een hoofdrol voor seizoensgebonden groenten. Een gezonde keuken met eerlijke producten: we weten waar onze producten vandaan komen.

Het Veerkwartier is het hele jaar open voor lunch en diner. In de zomermaanden kunnen de bezoekers van de Veerplas bij het Veerkwartier terecht voor "Take Out" friet, een meeneem ijsje en een litertje zelfgemaakte limonade.

Crowdfund

Deze zomer willen de initiatiefnemers Merel & Frank Het Veerkwartier realiseren middels crowdfunding. Het Veerkwartier fund je omdat je behoefte hebt aan een buitenplek aan de rand van de Waarderpolder. Een plek waar je goed en eerlijk kunt eten & drinken.

Het is mogelijk om Het Veerkwartier te steunen met een bedrag vanaf 150 euro. Je koop vooraf je eten & drinken en daarmee kan het paviljoen gebouwd worden. Je kunt Het Veerkwartier ook een bedrag lenen. Een bedrag boven de 1.000 euro wordt beloond met 5% rendement per jaar en Het Jaarlijkse Vier Samen Het Veerkwartier Feestje. In totaal is er 100.000 euro aan funding nodig om het Veerkwartier te realiseren. Alleen dan staat er van de zomer een paviljoen waar je terecht kunt voor je lunch of diner zakelijk of privé.

www.hetveerkwartier.nl

info@hetveerkwartier.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie