Bedrijven ontmoeten elkaar tijdens Bedrijvencontactdagen

14 april 2015 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP Stichting MeerB2B organiseert voor woensdag 15 en donderdag 16 april dé Bedrijvencontactdagen van Haarlemmermeer. De zakenbeurs wordt gehouden onder het motto: elkaar leren kennen en opdrachten gunnen. "Deze beurs is meer dan alleen visiekaartjes uitwisselen", aldus de organisatoren.

De tweede editie van dé bedrijvencontactdagen van Haarlemmermeer worden gehouden in de tennishallen van het Arnolduspark Hoofddorp. Daar kunnen exposanten en bezoekers elkaar twee dagen lang ontmoeten, bestaande contacten verstevigen, kennis uitwisselen en zaken doen. Dit geldt zowel voor de al langer bestaande ondernemers als de startende ondernemers. "Deze beurs biedt de mogelijkheid om elkaar, in een informele sfeer, echt te leren kennen", aldus de initiatiefnemers, "en de volgende stap is dan dat je elkaar ook op zakelijk vlak verder helpt. Ontmoeten en gunnen, daar gaat het om bij MeerB2B. Net zoals bij de eerste editie van MeerB2B in 2013. Die heeft voor tal van exposanten geleid tot vormen van samenwerking en opdrachten."

Voor meer informatie, zoals een overzicht van exposanten, zie www.meerb2b-hmeer.nl. MeerB2B is op beide dagen van 14 tot 20 uur. Het adres is Arnolduspark 16 te Hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie