3DSELFIE.NL ZORGT VOOR DOORBRAAK VAN TASTBARE EMOTIES VERBEELD IN 3D

15 april 2015 om 00:00 Ondernemend

3DSelfie.nl is er na een jaar van voorbereiden en testen in geslaagd een Selfie in 3D te maken. Geheel op schaal in full color en van zandsteen.

Ter gelegenheid hiervan start een landelijke campagne bij respectievelijk RTL5 op 26 april en 2 mei op RTL4 aanstaande bij het programma Lifestyle Xperience.

3DSelfie.nl is het eerste bedrijf dat emotie en passie tastbaar vastlegt in 3D. Mensen leggen al decennia herinneringen en emoties vast op plat materiaal zoals: boeken, foto's en films.

Met de komst van 3D printing is het mogelijk om de derde dimensie, namelijk een persoonlijke emotie in 3D vast te leggen. 3DSelfie.nl maakt in een paar seconden honderden foto's van een (zaken)relatie, (klein)kinderen, huisdier, sportuiting, hoogzwangere vrouw, haar partner met baby of gewoon van jezelf om weg te geven. Na een digitale bewerking wordt de 3DSelfie op schaal, full color en in steen uitgeprint.

Het bijzondere is dat het resultaat de 'echte' gelaatsuitdrukkingen heeft. Het is daarmee een waardevolle tastbare herinnering. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend.

Echt anders dan een foto.

Interesse? Bezoek onze website www.3dselfie.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie