Opening asperge seizoen in Radisson BLU te Schiphol-Rijk

17 april 2015 om 00:00 Ondernemend

SCHIPHOL-RIJK MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol, de grootste businessclub in deze regio, organiseerde onlangs de tweede originele Schiphol AspergeParty voor ondernemers in het Radisson BLU hotel te Schiphol-Rijk, in samenwerking met hoofdsponsor JAN© Accountants & Belastingadviseurs en het hotel. Traditiegetrouw wordt de nieuwe Asperge op de tweede donderdag van april gelanceerd! De Asperge primeur werd door de bekende lokale aspergeteler firma Noordam uit Woubrugge naar Haarlemmermeer gebracht. Ruim driehonderd ondernemers waren aanwezig bij de overdracht van het eerste aspergekistje voor Adam Elzakalai, wethouder van de gemeente Haarlemmermeer. Hij bood de verse asperges meteen aan zijn goede doel. Een mooie geste die met warm applaus van de aanwezigen werd ondersteund.

Het werd voor de driehonderd MeerBusiness gasten een bijzonder walking dinner, met drinks & 'eater'tainment en muzikale ondersteuning. Daarnaast konden de gasten genieten van heerlijke oesters en wijnen. Chef Kok, Tom Boere is de culinair verantwoordelijke voor het restaurant Otium van het Radisson BLU Hotel te Schiphol-Rijk. De AspergeParty is een voorproefje zijn culinaire kunsten van hoog niveau in een relaxte kosmopolitische omgeving. Wilt u ook kennismaken met zijn culinaire kookkunsten, maak dan een lunch- of dinerreservering in het Radisson BLU Hotel Amsterdam Airport, Boeing Avenue 2, Schiphol-Rijk. Telefoon: 020- 6553131.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie