Connexxion zet reizigers in het zonnetje

17 april 2015 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP Connexxion heeft haar reizigers  in de bloemetjes gezet. Dat gebeurde vrijdagmiddag op het busstation op het busstation van Hoofddorp NS en busstation Amstelveen.Connexxion wil haar reizigers bedanken voor de prachtige waardering die zij hebben gegeven in de jaarlijkse OV-Klantenbarometer en deelde daarom honderden bloeiende plantjes uit.

Het openbaar vervoer scoort bij inwoners van Amstelland en Meerlanden beter dan ooit. De reizigers van Connexxion in en om Haarlemmermeer, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en Ouderkerk waardeerden in 2014 de streekdienst met een 7,7. Dit is 0,1 hoger dan het jaar ervoor. Vooral informatie bij vertragingen en de haltes, instapgemak en beschikbaarheid zitplaats vallen in de smaak. Ook voelen de reizigers zich veilig met een score van 7,9.

Accountmanager Vivien Hoekstra: "Ons personeel is blij met die hoge waardering van de bovendien ruim boven het landelijk gemiddelde (7,5). Onze medewerkers doen erg hun best om het de reizigers naar de zin te maken. Het meest trots ben ik dan ook op de klantvriendelijkheid die een 7,8 scoort. Om een keer wat leuks terug te doen voor de reizigers brengen we een beetje voorjaar in de bus. Reizigers krijgen een gratis bloemetje.  En natuurlijk gaan we gewoon door met het verbeteren van de dienstverlening".

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie