Klussenier Erik van Dorp wint weekend Lexpoint Cabriorijden

20 april 2015 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP De WOW 6-Daagse is een van de gewaardeerde ondernemersevenementen bij Bouwmaat Hoofddorp. Tijdens deze actieweek kunnen vaste en nieuwe klanten kennismaken met het brede productenaanbod van de groothandel en is er sprake van veel voordeel, informatie en gezelligheid voor ZZP-ers in de herstel, renovatie en onderhoud. "Ook dit jaar hebben wij weer vele bekende, maar ook de nodige nieuwe relaties mogen ontvangen. Enthousiaste klanten, leuke acties en veel belangstelling", aldus Bouwmaat Hoofddorp vestigingsmanager Karel de Kriek.

Gedurende de week zijn er de nodige ludieke acties, waarbij de deelnemers leuke dagprijzen kunnen winnen. En dan zijn er wat hoofdprijzen zoals een weekend Cabriorijden met een van de daarvoor in aanmerking komende nieuwe Lexpoint Audi- of Volkswagenmodellen. Een prijs waar iedere bezoeker, die tijdens de actieweek voor minimaal 500 euro koopt, voor in aanmerking komt. Karel de Kriek: "Ook dit jaar was de belangstelling voor het rijden met de cabrio weer groot. Wij hebben de gegevens van iedere ondernemer, die voldeed aan de actievoorwaarden, in de hoge hoed gegooid en daar een winnaar uit getrokken."

De gelukkige was allround bouwondernemer Erik van Dorp uit Nieuw-Vennep. Hij is al 8 jaar aangesloten bij landelijk opererende franchiseorganisatie De Klussenier en betrekt al die tijd veel van zijn materiaal en gereedschappen bij Bouwmaat Hoofddorp. "Het is een fijne zaak om te komen met plezierig personeel en een breed assortiment. Ik haal er echt van alles, tot complete zonnepaneelinstallaties aan toe. Natuurlijk ben ik ook tijdens de WOW 6-Daagse geweest en heb er spullen gekocht. Leuk dat ik daarmee nu een weekendje Cabriorijden mee win. Ik heb het er met mijn vrouw over gehad en wij hebben besloten dat wij dat weekend naar Groningen gaan. Een bezoek aan het Gronings museum en dan heen over de Afsluitdijk en terug over land door de polder. Leuk dat het op deze manier kan!"

Theo van der Vossen Business Unit Manager Volkswagen Bedrijfswagens bij Lexpoint: "Wij werken in dit soort acties al langer samen met Bouwmaat Hoofddorp. Allereerst zitten we samen op hetzelfde bedrijventerrein (De President -red.) en werken waar dat kan met andere ondernemers samen. Nu heeft Bouwmaat ook een grote overeenkomst met onze klantenkring. De bedrijven die daar kopen, zijn in potentie ook klanten voor onze Volkswagen Bedrijfswagens. Sterker nog: Wij hebben zelfs meerdere gezamenlijke klanten. En dan is het leuk om op deze manier elkaar te ondersteunen tijdens een actie. Die over en weer ook nog eens de nodige spin-off oplevert." Karel de Kriek onderschrijft dat volledig: "Ik heb best de nodige ervaring in andere Bouwmaatvestigingen, maar de samenwerking zoals wij die hier met andere bedrijven in De President hebben, is wel redelijk uniek. Dat kom je niet zo heel veel tegen. Wij zijn dan ook trots op deze manier van samenwerken en het levert onze klanten ook weer iets leuks op. Zoals Erik nu een weekendje Cabriorijden via Lexpoint."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie