Hoogste punt bereikt in Nieuwbouwproject Het Ensamble

23 april 2015 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP De vlag wordt gehesen ter gelegenheid van het bereiken van het "hoogste punt'' van het nieuwbouwproject Het Ensemble aan de Nijverheidsstraat in Hoofddorp. Dit zal plaatsvinden op donderdag 30 april aanstaande om 15.30 uur. De heer en mevrouw Hageman, kopers van het penthouse, zullen deze symbolische taak op zich nemen.

Veelzijdig, kleurrijk en vlakbij het centrum van Hoofddorp. Dat is Het Ensemble, een nieuwbouwproject met in totaal 47 appartementen en 16 eengezinswoningen. Woningen in verschillende prijsklassen en met een ruime variatie aan mogelijkheden, maar allemaal met een balkon of tuin op het zuiden en een eigen overdekte parkeerplaats op het binnenterrein. 

Op dit moment zijn er nog drie appartementen te koop waarvan één penthouse met 190m2 aan woonoppervlak. In de plint van het appartementengebouw zijn nog een viertal bedrijfs- units te huur van circa 40m2. Meer informatie vindt u op www.het-ensemble.nl.

Horsman & Co is de aannemer van het project en is in september 2014 met de bouw gestart. In het eerste kwartaal van 2016 zal gestart worden met opleveren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie