Gemotiveerde kandidaten gezocht die willen afvallen

24 april 2015 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP Alle 30 afslankpraktijken van My-LifeSlim onderwerpen zich ieder jaar aan een kwaliteitsonderzoek. Lidy Brinkman, consulente van My-LifeSlim Hoofddorp ziet daar niet tegen op. Als ervaringsdeskundige begeleidt ze in haar praktijk in het Hoofddorpse winkelcentrum Floriande al 5 jaar mensen naar een gezond gewicht.

Iedere My-LifeSlim praktijk stelt èèn maal per jaar 25 deelnemers in de gelegenheid deel te nemen aan dit onderzoek. Gedurende de hele maand april en mei starten de kandidaten, die minimaal 5 kilo willen afvallen. Deze worden gecoacht tot het bereiken van het overeengekomen streefgewicht. Aansluitend worden deelnemers tot april of mei van het daarop volgende jaar begeleid via het controleabonnement.

My-LifeSlim adviseert drie normale, maar wel suikervrije en vetarme maaltijden per dag, ondersteund met 2 Amino capsules voor iedere maaltijd. Deze 6 Amino capsules per dag nemen de vervelende bijwerkingen als honger, slapte en futloosheid weg waardoor het gemakkelijk wordt om het programma goed vol te houden.

Al na twee weken voelen cliënten zich al zoveel fitter dat het niet moeilijk is deze gezondere levensstijl voort te zetten. Wat we het meeste horen is: 'was ik maar veel eerder begonnen.' Bovendien is het persoonlijke één op één consult een extra stimulans en er hoeft geen dure dieetvoeding te worden aangeschaft. U koopt uw eten gewoon in de supermarkt!

Belangrijk is het dat de mensen die hun streefgewicht hebben behaald regelmatig op controle blijven komen. 'Om direct te kunnen bijsturen, voor een gezellig kopje koffie of als stok achter de deur' zegt Lidy met een vriendelijke knipoog. Daarmee onderscheiden we ons van vele methodes en dieetboeken met een aantoonbaar beter resultaat!

Voor informatie kunt u terecht bij Lidy Brinkman, lidybrinkman@mylifeslim.com, telefoon 023-5655343.29Dussenstraat 32 te Hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie