Nijhof Wooncentrum viert 65ste verjaardag

11 mei 2015 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP "We vieren deze week ons 65 jarig jubileum! Een hele mooie leeftijd, zeker als het gaat om een familiebedrijf als het onze. We gaan het dan ook zeker vieren. Samen met onze klanten, want zonder hen zouden we deze mijlpaal nooit hebben gehaald. Donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 mei worden onze speciale kortingsdagen. En enkele acties lopen door tot 1 juni! Voor de goede orde:14 mei is het Hemelvaartsdag, maar wij zijn die dag open. Klanten zijn vanaf 13.00 uur welkom!"

Gerbrand en Wilma Ramp-Nijhof, samen met schoonzoon Jordy "het gezicht" van Nijhof Wooncentrum, trakteren dan op een feestkorting van minimaal 10%. En voor tapijt, gordijnen en zonweringen is er extra voordeel. "Dus wie lentekriebels voelt en zijn interieur een beetje wil faceliften moet juist dan even bij ons binnenlopen. Een bezoekje dat beslist de moeite waard is."

Een historische verjaardag verdient een terugblik. Wilma vertelt hoe haar vader Piet Nijhof indertijd de basis legde voor het familiebedrijf. "Wanneer hij precies is gestart? Op 15 mei 1950", herinnert ze zich. "Hij moest, na zijn diensttijd, aan de slag en haakte aan bij de manufacturenwinkel van zijn zussen, genaamd Versluis en Broers. Na verloop van tijd, is het bedrijf in tweeën gesplitst en richtte Nijhof zich op onder de naam P.J. Nijhof  Interieurverzorging op woninginrichting. Begin jaren '70 verhuisde de meubelafdeling naar de huidige locatie, Hoofdweg 752, onder de naam Van Limpt Meubelen. De afdeling Slapen en

Stoffering bleef aan de Tuinweg. In 1997 verhuisden die ook naar de huidige locatie en kwam alles weer onder één dak. Ja, mijn vader leeft nog. Hij is nu 87 jaar. We zijn blij dat hij deze verjaardag met ons kan vieren."

Nijhof Wooncentrum biedt 1250 vierkante meter Totaal Wonen. "We zeiden het al eens eerder: mensen zijn vaak verrast als ze zien hoeveel ruimte we hier hebben. We bieden Wonen en Slapen, voor elk wat wils. Uiteraard volgens de laatste trends. Sinds begin van dit jaar zijn we aangesloten bij de Meubelformule Flits Today: een formule met betaalbare, eigentijdse meubelen. Het interieur mag weer "kleurig" zijn, al is er ook nog volop aandacht voor rustig & naturel, zoals grijs of taupe. Wij laten graag zien hoe je er leuk en in het oog springend mee kunt combineren. Ook bieden wij maatwerk in onze collectie wandmeubels: van Nederlands fabricaat en leverbaar exact zoals het de klant voor ogen staat. En wil je comfortabel zitten? Neem dan eens een kijkje bij onze relaxstoelen. Een ruime collectie met heel wat te kiezen, en ook hier is maatwerk mogelijk. De modellen zijn zeker niet alleen afgestemd op senioren. En leuke accessoires zijn in deze tijd helemaal een 'must'. Leuk voor jezelf en ook een heel mooi cadeautje. Origineel en heel aantrekkelijk geprijsd."

Nijhof Wooncentrum, Hoofdweg 752, BW Hoofddorp. Tel. 023-5631957. Internet: www.nijhofwooncentrum.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie