Tegelzetter J.M.M. Willemse wint weekend 'Renault Twizy' rijden bij Bouwmaat Hoofddorp

11 mei 2015 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP De WOW 6 daagse is één van de vele evenementen die wordt georganiseerd door Bouwmaat Hoofddorp. Naast vaste klanten kunnen ook nieuwe klanten kennismaken met het brede assortiment. Tijdens de actieweek zijn er diverse aantrekkelijke acties, worden demonstraties gegeven door leveranciers en zijn er leuke prijzen te winnen. Tegelzetter J.J.M. Willemse viel in de prijzen tijdens deze week. Hij mag een weekend in de elektrische Renault Twizy rijden (aangeboden door Renault Nieuwendijk).

Gedurende de actieweek zijn er voor klanten diverse dagprijzen te winnen. Daarnaast zijn er hoofdprijzen te winnen (zoals een weekend Renault Twizy rijden). De hoofdprijzen worden verloot onder iedere klant, die voor minimaal 500 euro koopt.

Karel de Kriek, vestigingsmanager Bouwmaat Hoofddorp: 'Dit jaar was de actieweek wederom een groot succes. De klanten reageerde zeer enthousiast op de georganiseerde activiteiten en onze prijzen. We hebben aan het einde van de week de gegevens van alle deelnemers in een grote bouwemmer gestopt en daar de winnaars uit getrokken'.

De gelukkige ondernemer van het weekend Twizy rijden was dhr. J.J.M. Willemse uit Cruquius. Dhr. Willemse is al jaren klant van Bouwmaat en sinds de oprichting van Bouwmaat Hoofddorp ook een graag geziene vaste klant. De tegelzetter uit Cruquius komt geregeld langs voor diverse materialen. J.J.M. Willemse: "Ik vind het erg leuk om het weekendje Renault Twizy rijden te hebben gewonnen. Als het binnenkort lekker weer is ga ik een rondje door de Haarlemmermeer met het elektrische wagentje".

Samenwerking bedrijven industrieterrein 'De President'

Sinds de opening in 2011 werkt Bouwmaat Hoofddorp al samen met Renault Nieuwendijk. Martijn van Kampen (accountmanager zakelijke markt, Nieuwendijk Renault) heeft namens Renault Hoofddorp ook dit jaar weer diverse prijzen aangeboden voor de actieweek. Er zijn diverse waspakketten, APK keuringen en het weekend Twizy rijden beschikbaar gesteld door Renault Nieuwendijk. Martijn van Kampen: "Mede door de gezamenlijke klanten is het erg leuk om elkaar te ondersteunen tijdens een dergelijke actie".

Foto: J.J.M. Willemse (winnaar), Martijn van Kampen (Renault Nieuwendijk) en Karel de Kriek (Vestigingsmanager Bouwmaat Hoofddorp. (Foto: Bouwmaat Hoofddorp)

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie