Wildkamp opent eerste franchise vestiging bij Kroon Techniek

12 mei 2015 om 00:00 Ondernemend

Eind mei opent Wildkamp in samenwerking met Kroon Techniek de eerste franchise vestiging onder de naam Wildkamp Kroon. Met deze vestiging aan de Luzernestraat 13a in Nieuw-Vennep, naast het hoofdkantoor van Kroon Techniek, is technische groothandel Wildkamp vanaf nu ook fysiek gezien vertegenwoordigd midden in de randstad, op de grens van de provincie Noord en Zuid-Holland.

Net als Kroon Techniek is Wildkamp een echt familiebedrijf met een rijke historie. Als technische groothandel is Wildkamp gestart in 1972 en inmiddels uitgegroeid naar een dynamisch bedrijf met 45 vestigingen verspreid over heel Nederland. Vanuit het moderne distributiecentrum worden klanten dagelijks voorzien van nieuwe voorraden en bestellingen. Het assortiment bevat meer dan 50.000 uit voorraad leverbare producten.

Naast de vestiging Wildkamp Kroon zal installatiebedrijf Kroontechniek met ruim 75 medewerkers dagelijks gewoon blijven werken aan een kwalitatief hoogwaardig en veilig product.

Door de combinatie Wildkamp en Kroon Techniek zijn de klanten verzekerd van een uitgebreid technische assortiment, vakkundig advies, optimale service 24 uurs bestelgemak via wildkamp.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie