Lexpoint Bedrijfswagens levert 3 Volkswagens aan De Wilde Infra- & Cultuurtechniek Vijfhuizen

21 mei 2015 om 00:00 Ondernemend

VIJFHUIZEN In de 45 jaar jaar dat De Wilde Infra- & Cultuurtechniek bestaat, speelt Volkswagen een belangrijke rol. Al tientallen jaren maakt het Vijfhuizense familiebedrijf gebruik van de Caddy's en Transporters van het Duitse automerk. In dat kader verving de Hoofddorpse dealer Lexpoint deze week drie bestaande Volkswagens Caddy door een gelijk aantal nieuwe. Bedrijfswagenadviseur Lennaert Bos overhandigde de sleutels daarvan aan De Wilde directeur Auke de Leeuw. Samen met de (op dat moment met vakantie zijnde) Allard de Wilde, voert hij sinds 1 januari jongstleden de directie van het veelzijdige bedrijf. De nieuwe Caddy's 1.6 TDi zijn bestemd voor grondwerkers en machinisten die op locatie hun werk verrichten.

De Wilde dankt zijn naam aan grondlegger Lauw de Wilde, die het bedrijf uitbouwde tot een aansprekende, zelfstandige onderneming op het gebied van bouw- en woonrijp maken, aanleg en onderhoud van parken en sportaccommodaties, rioleringswerk, bestrating en terreininrichting. "Tevens verhuren wij specialistisch materieel, leveren materialen en bouwstoffen. Voor ons werk beschikken wij over kundige, gemotiveerde medewerkers en een modern eigen machinepark met verschillende tractoren, aanbouwmachines, rupskranen, egalisatiemachines, shovels, vrachtauto's en rupsdumpers. Voor de aanleg, renovatie en het onderhoud van sportvelden, tennisbanen, golfbanen en openbaar groen hebben wij heel specifiek equipment. Normaal gesproken werken wij in een straal van circa 70 kilometer rond Vijfhuizen en verzorgen zelf het vervoer van de machines. Waar nodig zetten wij voor het vervoer van personeel en materieel de Volkswagen Caddy in. Die auto's zijn uitermate geschikt vanwege hun flinke laadruimte en de mogelijkheid om er een tandemas-aanhanger van 1400 tot 1500 kilogram achter te koppelen. Bij de vervanging van de drie Volkswagens met ieder ruim 300.000 kilometer op de teller, hebben wij verschillende merken vergeleken en zijn toch weer op onze vertrouwde keuze uitgekomen", legt De Leeuw uit.

Hij geeft verder aan dat de Caddy's voor de inzittenden veel ruimte, veiligheid en comfort bieden. "Volkswagen past ook goed bij onze uitstraling en biedt een goede prijs- kwaliteit verhouding. Daarbij zijn de gebruiks- en onderhoudskosten scherp en interessant en de nieuwe dieselmotoren zijn gunstig voor onze CO2 prestatieladder, passen bij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en de daaraan gekoppelde duurzaamheid. Wij hebben voor Lexpoint gekozen, omdat zij de dealer in deze regio zijn en wij graag zoveel mogelijk in de buurt kopen. Zij zullen gedurende de garantieperiode ook het onderhoud voor hun rekening nemen. Daarna gaan de auto's over naar onze eigen werkplaats."

Bijschrift foto: De nieuwe Volkswagen Caddy's afgeleverd door Lexpoint Hoofddorp aan De Wilde Infra- & Cultuurtechniek.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie