Issos behaalt ISO 9001 en VCA certificaat

21 mei 2015 om 00:00 Ondernemend

Issos Interieurbouw en Expo uit Aalsmeer heeft onlangs zowel het ISO 9001 als het VCA certificaat behaald.

Issos besteedt veel aandacht aan kwaliteit van zowel haar producten als diensten. Hierbij staat klanttevredenheid en het continu verbeteren van processen centraal. Onlangs hebben wij dan ook het ISO 9001 certificaat behaald. Dit kwaliteitsmanagement systeem bewijst dat Issos hier constant aan werkt. Door middel van regelmatige interne en externe audits maakt dit systeem deel uit van alle processen binnen Issos en is dit certificaat niet eenmalig maar onderdeel van onze organisatie.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) checklist aannemers. Het is bedoeld om veiliger te werken en zo het aantal ongevallen te verminderen. Het VCA certificaat toont aan dat Issos voldoet aan alle wet- en regelgeving. De werkwijze en controle hierop worden vastgelegd in het VGM systeem en zal regelmatig getoetst worden. Ook alle medewerkers van Issos zijn in het bezit van een VCA certificaat.

Issos was reeds in het bezit van het FIRA en FSC certificaat en bewijst met de nu behaalde ISO 9001 en VCA certificaten niet alleen maatschappelijk verantwoord maar ook veilig en kwalitatief hoogstaand te werken.

Issos is al ruim 20 jaar een toonaangevend bedrijf in interieurbouw en standbouw. Zij werkt voor gerenommeerde opdrachtgevers in binnen- en buitenland zoals financiële dienstverleners, waaronder banken, luchthavens, zorginstellingen en grote horeca-ondernemingen.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website www.issos.nl of kunt u contact opnemen met onze kantoor in Aalsmeer op telefoonnummer: 0297-343000

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie