36e Avond4daagse Hoofddorp 8 tm 11 juni 2015

26 mei 2015 om 00:00 Activiteiten

AVONDVIERDAAGSE HOOFDDORP - 8 T/M 11 JUNI 2015

Hoofddorp - Wandelaars haalt uw wandelschoenen uit de kast want de avondvierdaagse in Hoofddorp is in aantocht en belooft weer een groot wandelfeest te worden.

De 36e editie van de Hoofddorpse Avondvierdaagse vindt plaats van 8 t/m 11 juni en wordt georganiseerd door de wandelsportverenigingen Steeds Voorwaarts (Hoofddorp) en AWV (Aalsmeer). Start en Finish zijn bij basisschool De Klippeholm aan het Skagerrak 182 - 184 te Hoofddorp. Men kan kiezen uit twee afstanden: 5 of 10 km. Er zijn leuke routes uitgezet door de diverse wijken van Hoofddorp en het Haarlemmermeerse Bos.

De inschrijfkosten zijn € 5,00 voor 4 avonden wandelplezier. Iedere deelnemer krijgt een medaille wanneer hij/zij alle avonden heeft meegelopen. Deelname voor één avond is ook mogelijk voor € 2,00 met als beloning een herinneringsvaantje.

Vanaf De Klippeholm starten de deelnemers iedere avond om 18.15 uur en worden om uiterlijk 21.00 uur weer terug verwacht.

Bij het oversteken staan gecertificeerde verkeersregelaars klaar om de deelnemers veilig naar de overkant te brengen.

Op donderdag 11 juni worden de wandelaars feestelijk binnen gehaald onder begeleiding van een muziekkorps dat van 19.30u-20.30u zal spelen op het grasveld voor de Klippeholm.

De avondvierdaagse is er niet alleen voor schoolkinderen, die zich via hun school opgeven, maar staat open voor iedereen die van wandelen houdt.

Wij hopen dat u, net als voorgaande jaren, weer in grote getalen aanwezig zult zijn.

Wij verzoeken iedereen om zoveel mogelijk met de fiets, lopend of met openbaar vervoer te komen. Op deze manier proberen wij met z'n allen zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Voor meer informatie en/of inschrijven kan men contact opnemen met de heer G. Schreurs, tel. 023 - 5630520 of op www.stevo-hoofddorp.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie