Uniek Barbie evenement op zondag 31 mei a.s.

27 mei 2015 om 00:00 Activiteiten

Vanwege de successen van de voorgaande Barbie evenementen wordt er deze keer nog grootser uitgepakt en geheel in een zonnige Barbie sfeer! Een prachtige Barbie evenement met vele extra's….

Zondag 31 mei a.s. zal een unieke gelegenheid zijn voor alle liefhebbers en verzamelaars van Barbie, haar familie en aanverwante artikelen om elkaar te treffen.

Barbie en haar familie vormen sinds 1959 voor vele liefhebbers van deze pop een gewild speel of collectors item. Kinderen creëren hun eigen "Barbie-wereld" en de volwassen verzamelaars doen dit op latere leeftijd nog eens dunnetjes over. Een pop die werkelijk tot ieders verbeelding spreekt!

In de USA is "Barbie" een rage en in Nederland is de pop van Mattel de laatste jaren ook sterk in opkomst gekomen. Al jaren komt Mattel met verschillende speciale collector edities, zoals o.a. Barbies van mode ontwerpers, beroemdheden, film edities, Disney, Landen en de reproducties van de allereerste Barbies uit de jaren '60 en '70.

Op het evenement is voor de verkoop een zeer uitgebreide collectie aanwezig v.d. speciale collectors Barbies, speelbarbies en Barbies welke alleen in het buitenland zijn verschenen. Maar ook kleding, accessoires, meubelen, koffertjes, boeken, oude Barbies van vroeger (vintage), kleding uit de jaren 60, '70 en later. Ook zullen veel Barbies tegen speciale goedkope actieprijzen worden aangeboden.

Er is tevens een grote en unieke vintage collectie met bijzondere items! Barbiepoppen vanaf nr. 2, 3, 4 etc., Francie's, Skipper, Ken's, Tutti/Todd, meer dan 300 vintage kledingsets. Er zitten zeer vele unieke stukken bij, welke voor iedere verzamelaar al een droom zijn om gewoon eens keer te kunnen zien!

Tevens is er een zeer grote collectie aan Fleur, Sindy, Integrity, Monster High en Tyler Wentworth poppen aanwezig, alsmede bijbehorende meubelen, voertuigen, accessoires etc.

Er wordt groots uitgepakt en is er dus nog veel meer!

* Gratis verlotingen met vele mooie Barbie prijzen voor de bezoekers

* Zaal verkleed in feestelijke zonnige Barbie sfeer.

* Prachtige prijs voor het kind dat als mooiste verkleed komt

* Mogelijkheid tot taxatie van uw (oude) Barbie en/of Barbiespullen

* Gratis "Barbie" attentie voor iedere bezoeker

* Op de foto met een prachtige life-size Barbie

* Koffiehoek in de zaal aanwezig waar u gezellig medeverzamelaars kunt ontmoeten

* VRIJ ENTREE

Kortom een leuk evenement voor een breed publiek uit geheel Nederland!

Entree is gratis

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie