ISO 9001 en VCA certificaat overhandigd aan Issos te Aalsmeer

29 mei 2015 om 00:00 Ondernemend

Afgelopen vrijdag zijn aan de directie van Issos Interieurbouw en Expo te Aalsmeer de behaalde ISO 9001 en VCA certificaten feestelijk overhandigd. Dit certificaten werden uitgereikt door de heer C. Bloom van SKH. Bij de uitreiking waren behalve veel relaties ook de medewerkers van Issos aanwezig. Na de overhandiging was er de mogelijkheid om de werkplaats waar alle meubilair en stands door Issos geproduceerd worden te bezichtigen. Issos heeft een uitgebreid CNC-gestuurd machinepark en is daarmee in staat al uw interieurwerk perfect op maat te maken. Van deze gelegenheid werd door de bezoekers dan ook volop gebruik gemaakt. Vervolgens werd er onder het genot van een hapje en drankje nagepraat.

De behaalde ISO en VCA certificaten en de FIRA en FSC certificaten die Issos reeds in het bezit heeft, zijn het bewijs dat Issos niet alleen maatschappelijk verantwoord maar ook veilig en kwalitatief hoogstaand werkt.

Inmiddels is Issos met haar kantoor in Aalsmeer al meer dan 20 jaar een toonaangevende onderneming op het gebied van interieurbouw en standbouw, van ontwerp tot realisatie. Zij zijn werkzaam voor aansprekende opdrachtgevers in diverse branches zoals banken, luchthavens, horeca en zorginstellingen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie