Techniekdag, Sportfair en Buitenspeeldag op Jeugdland Hoofddorp

30 mei 2015 om 00:00 Activiteiten

Deze hele maand staat in het teken van techniek! Maak op vrijdag 5 juni een ballon auto. De auto schiet naar voren door de lucht die uit de ballon loopt. Zaterdag 6 juni is de speciale Techniekdag. De hele dag kan je van alles leren over techniek en zelf uitproberen natuurlijk. Kom op zondag 7 juni van 11:00 tot 16:00 uur gratis pijl & boog schieten op Jeugdland tijdens de Sportfair in Hoofddorp. Tenslotte mag iedereen ook nog gratis op Jeugdland komen spelen op woensdag 10 juni tijdens de nationale buitenspeeldag! Genoeg redenen dus om langs te komen.

Vrijdag 5 juni: Ballon auto's

Zaterdag 8 juni: Techniek dag

Zondag 7 juni: Sportfair (GRATIS)

Woensdag 10 juni: Buitenspeeldag (GRATIS)`

Jeugdland is een bouw,- speel,- doe- en ontdekplek en bedoeld voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Het terrein is ruig met verschillende speeltoestellen die uitdagen en laten ontdekken. Je kunt er bijvoorbeeld spelen met water, zand, hout (hutten bouwen), maar ook in het clubhuis kan gespeeld, geknutseld of gelezen worden. Het is onze visie dat kinderen zoveel mogelijk zelfstandig spelen (het liefst zonder inmenging van volwassenen). Dit is niet alleen heel leerzaam, maar sterkt de kinderen ook zeker in hun persoonlijke ontwikkeling. Jeugdland is een open speelvoorziening, dus iedereen is welkom.

Jeugdland Hoofddorp is nu ook te volgen via Facebook, op die manier blijf je op de hoogte welke activiteiten er plaats vinden. Wij zijn geopend op: woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag. Adres: Redenburgsingel 100. Voor meer informatie zie: www.jeugdland.net

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie