Laatste computerclubdag CVB

31 mei 2015 om 00:00 Activiteiten

NIEUW-VENNEP De laatste computerclubdag van Computer Vereniging Haarlemmermeer/Bollenstreek (CVB) van het seizoen zal zaterdag 5 juni plaats vinden. Op deze dag kunnen mensen terrecht voor vragen of ondersteuning op computergebied. In een hoop advertenties krijgen mensen tegen betaling computerreparaties aangeboden. Bij CVD kunnen mensen echter gratis advies krijgen en reparaties worden ter plekke opgelost. Deze clubdag, van 10 tot 15 uur, zal in het teken staan van deze problemen en iedereen met een PC of laptop kan langskomen.

Elke eerste zaterdag van de maand organiseert het CVB een clubdag in Het Trefpunt. Tijdens deze bijeenkomst kunnen leden en bezoekers gebruik maken van draadloos internet en andere faciliteiten. Naast Windows-cursussen worden er ook internet- of Word-cursussen gegeven. Aanmelden hiervoor kan bij een van de bestuursleden.

Het Trefpunt is te vinden in het centrum naast de Witte Kerk aan de Hoofdweg 1318. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Toegang is gratis voor leden, aan niet leden wordt een kleine bijdrage gevraagd. Kijk voor meer informatie op: www.decvb.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie