Slagerij Snel gaat verder als Gelderblom® Slagerij & Party Service

4 juni 2015 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP Bezoekers van Hoofddorp Winkelstad zal het niet zijn ontgaan: Slagerij Snel aan het Polderplein was de afgelopen drie dagen dicht: er werd flink gezaagd en getimmerd. Vanaf vandaag, donderdag 4 juni, heten Chris Buitenweg en zijn vrouw Mieke hun klanten welkom in een winkel met een nieuwe uitstraling en een nieuwe naam.

"Het is misschien even wennen", vertelt Chris, "want de slagerij ziet er met zijn flatscreens en zelfbedieningsmeubel toch anders uit. Ook de naam is nieuw: Gelderblom® Slagerij & Party Service. Maar de bedrijfsvisie, kwaliteit en service, zoals de mensen die kennen van Peter Snel en zijn team, blijven. Daarop kunnen ze rekenen."

Chris en Mieke Buitenweg namen per 7 april 2014 Slagerij Peter Snel over en vertelden eerder in deze krant dat hierdoor hun droom van een eigen zaak werkelijkheid werd. Chris: "Ik zit vanaf mijn 16e in het slagersvak, heb bij diverse bedrijven sfeer geproefd, maar was op zoek naar mogelijkheden voor een eigen winkel. Zoiets lukt dan vaak, zeg maar, toevallig. Ik ontmoette Peter en Conny Snel, zij wilden wel verkopen, en we zijn tot zaken gekomen." Aanvankelijk handhaafden Chris en Mieke de naam Snel. "Bij een overname moet je niet meteen alles willen veranderen. Maar we zitten hier inmiddels meer dan een jaar, de klanten hebben ons leren kennen, dan kun je gaan denken aan een persoonlijke inbreng. We hebben ons aangesloten bij Gelderblom, een franchiseketen met een formule waarin we ons goed kunnen vinden: volop vrijheid om je zaak naar eigen inzicht te runnen en tegelijkertijd een krachtenbundeling als het gaat om zaken als promotie en inkoop. Een Gelderblom-slagerij betekent het beste op tafel. Varkensvlees, rundvlees, kip, er is altijd sprake van kwaliteit. Vers vlees, de dieren "duurzaam" gefokt. Dat proef je."

Wie het nieuwe naambord bekijkt, ziet de toevoeging Slagerij & Partyservice. Chris: "Daarmee benadrukken we nog eens dat we er ook zijn voor kant-en-klare maaltijden - onze sortering groeit -, salades, barbecueschotels en catering. En wat die catering betreft: kijk eens in onze speciale folder op www.slagerijgelderblom.nl. Wij verzorgen tegen prettige prijzen een topfeestje, eventueel inclusief huur van tafels, stoelen, glaswerk, bestek en koeling."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie