Open huis Wildkamp Kroon

4 juni 2015 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP Een nieuwe naam voor heel veel kennis, service en materialen op het gebied van installatietechniek. Dat is wellicht de beste manier om de samenwerking te omschrijven die Wildkamp Kroon en Kroon Techniek zijn aangegaan. Samen hebben zij op 26 mei de deuren van hun gezamenlijke vestiging op de hoek Luzernestraat en Spoorlaan geopend. Op donderdag 11 juni laten zij aan iedereen zien en horen wat het resultaat is van die samenwerking, hoe het bedrijf er uit ziet, en wat het op servicegebied kan betekenen. Het open huis is van 16 tot 20 uur.

Vertrouwd en toch anders. Dat is nog de beste manier om de samenwerking tussen Wildkamp Kroon en Kroon Techniek samen te vatten. Want terwijl Kroon Techniek onder hetzelfde dak haar in bijna 70 jaar opgebouwde kennis en ervaring voortzet, heeft de begane grond een complete metamorfose ondergaan.

Wildkamp en Kroon presenteert daar meer dan 50.000 technische artikelen in een overzichtelijke opstelling, variërend van CV-ketels (met toebehoren) tot electra, en van schakelmateriaal tot gereedschappen voor hoveniersbedrijven. Centraal staat een computer waarmee klanten kunnen zoeken én bestellen (hetgeen vanaf elke werkplek kan) en in het bedrijf zijn medewerkers werkzaam die kennis van zaken hebben en weten wat service inhoudt.

Op 26 mei was de officiële start van deze nieuwe combinatie van Wildkamp Kroon en Kroon Techniek, volgende week is er een open dag.

TOTAALBEDRIJF "We zijn trots op deze samenwerking", laat de heer Kroon namens het nieuw gevormde bedrijf weten. "Want Wildkamp Kroon en Kroon Techniek mogen zich terecht een totaalbedrijf noemen. We hebben sinds kort niet alleen een heel groot assortiment in huis, we kunnen adviseren, installeren en zorgen voor het onderhoud. Of het nu om kleine installaties gaat, of de grotere. Wij kunnen er voor zorgen."

Hij geeft een aantal voorbeelden. "Denk aan brandmeld- en alarmbeveiliging, daktechniek (inclusief zinkwerk dat ook voor derden passend gemaakt kan worden), elektrotechniek, loodgieterstechniek en het verzorgen van zonne-energie en zonnepanelen. Dat is echt een heel mooi en breed pakket aan diensten. Doordat we nu franchisenemer zijn van Wildkamp (de eerste), hebben we naast het grotere assortiment ook nog eens veel meer kennis in huis gekregen. Maar we gaan ook meedoen aan acties. De samenwerking tussen de twee familiebedrijven is echt van toegevoegde waarde voor Kroon Techniek. Dat beschikt op haar beurt onder hetzelfde dak over een eigen deskundige ontwerp- en werkvoorbereidingafdeling."

Een brede klantenkring heeft daar al met succes mee samengewerkt, zoals wooncoöperaties, verenigingen van eigenaren, winkelketens en stichtingen en aannemersbedrijven.

De openingstijden zijn, van maandag t/m vrijdag, van 7 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Voor meer informatie, zie tevens www.kroontechniek.nl en www.wildkamp.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie