Bouwplaats Het Ensemble open voor publiek tijdens Dag van de Bouw

4 juni 2015 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP Tijdens de Dag van de Bouw kan iedereen een kijkje nemen achter de schermen bij bouwplaats Het Ensamble. Normaliter is de toegang verboden, maar Horsman en Co stelt de bouwplaats, tijdens de Dag van de Bouw, open voor publiek op zaterdag 13 juni van 10 tot 16 uur.

Het Ensemble is gelegen aan de Nijverheidsstraat in het centrum van Hoofddorp. Daar waar tot verkort een aantal verouderde garagebedrijven en een pompstation gevestigd waren, worden er het komend jaar in totaal 49 appartementen, 16 eengezinswoningen en 4 bedrijfsunits gerealiseerd. De woningen zijn in verschillende prijsklassen en met een variatie aan mogelijkheden, maar allemaal hebben ze een balkon of tuin op het zuiden en een eigen parkeerplaats. De totale ontwikkeling bestaat uit twee woongebouwen aan elkaar verbonden door een binnentuin (het dak van de stallingsgarage). De opleverdatum van de gebouwen wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2016.

Tijdens deze dag kunnen bezoekers niet alleen zien hoe ver de bouw gevorderd is, maar krijgen zij ook uitleg over hoe de bouw in z'n werk gaat. De Dag van de Bouw biedt belangstellenden de kans om eens op de bouwlocatie te kijken. Voor vragen en eventueel een rondleiding kunnen bezoekers terrecht bij de medewerkers van het bouwbedrijf. Meer informatie via www.het-ensemble.nl.29

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging van bouw- en infrabedrijven. Eén keer per jaar stellen de aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open voor het publiek. In 2014 trok de Dag van de Bouw met zo'n 175 opengestelde bouwlocaties meer dan 125.000 bezoekers. Kijk voor meer informatie of andere opengestelde locaties op www.dagvandebouw.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie