Nieuwe directeur UVV Haarlem e.o.

17 juni 2015 om 00:00 Ondernemend

Afscheid en benoeming directeur

Haarlem, 15 juni 2015. Het bestuur van de Stichting Unie Van Vrijwilligers Haarlem e.o. (UVV) kondigt aan dat haar directeur, mevrouw drs. Helmie van Ravestein, met ingang van 1 juli 2015 de organisatie gaat verlaten.

"Helmie heeft ondermeer met zorgvuldigheid invulling gegeven aan haar functie en bijgedragen aan een prettige sfeer binnen de organisatie. Wij respecteren haar besluit om de jaren tot haar pensioen op een andere manier te gaan invullen," aldus drs. Lida Veen, voorzitter bestuur.

Haar opvolger, mevrouw mr. Aileen Croll komt uit eigen gelederen. Zij is werkzaam geweest als coördinator vrijwilligers Spaarne Gasthuis Haarlem.

Over de Stichting UVV Haarlem e.o.

De Stichting Unie Van Vrijwilligers Haarlem e.o. (UVV) biedt op uiteenlopende terreinen een essentiële bijdrage in de samenleving in de regio Zuid-Kennemerland. Ruim 450 UVV-vrijwilligers zetten zich in voor de kwetsbare medemens en bieden ondersteuning op het gebied van zorg en welzijn, zoals Tafeltje Dekje, Bibliotheek aan Huis en het Spaarne Gasthuis. UVV Haarlem e.o. is als zelfstandige organisatie aangesloten bij de Stichting UVV Nederland.

Meer informatie is beschikbaar op http://www.uvvhaarlem.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie