Kleine deukjesdag bij Stokvis Autoschade

18 juni 2015 om 00:00 Ondernemend

Uitdeuken voor slechts € 25

HOOFDDORP Stokvis Autoschade organiseert woensdag 1 juli een kleine deukjesdag. Deze dag staat in het teken van het verhelpen van kleine deukjes aan de auto tegen een zeer aantrekkelijke prijs, klaar terwijl de klant wacht. Stokvis Autoschade staat met een gespecialiseerd team klaar om deukjes, ter grootte van maximaal een 2 euro munt, direct te verhelpen, zonder spuiten. Heeft men een grotere deuk in de auto, dan kunnen zij uiteraard ook bij de garage terecht voor een scherpe offerte.

Alléén op 1 juli

Normaliter kost het herstellen van een kleine deuk veel meer maar door het bundelen kan dit nu veel goedkoper, uw voordeel is 50% ten opzichte van de normale prijs. Mensen kunnen zich nu aanmelden via 023-5630000 om een afspraak te maken tussen 9 en 15.30 uur om deukjes te laten repareren.29

Over Stokvis Autoschade

Stokvis Autoschade in Hoofddorp is een gerenommeerd universeel autoschadeherstelbedrijf. Wekelijks worden er meer dan 100 autoschades hersteld. Zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Stokvis heeft samenwerkingsovereenkomsten met onder andere. Achmea, Unive, Topherstel en Schadegarant. Stokvis maakt onderdeel uit van de Reco Autoschade Groep met totaal 11 vestigingen, waarvan de meeste in de regio Kennemerland, en maakt deel uit van de landelijke keten Schadenet.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie