Tegels van topkwaliteit voor een outletprijs

23 juni 2015 om 00:00 Ondernemend

De tegelvloer met houtlook is zeer gewild

Cornelie Krietemeijer

HOOFDDORP Tegels zijn er tegenwoordig in allerlei stijlen en sferen. Met een tegelvloer en of -wand tovert u iedere ruimte in uw huis om tot een gezellig verblijf met een geheel eigen look. Sinds eind mei is Tegel Outlet Haarlemmermeer gevestigd aan de Paxlaan in Hoofddorp. De overzichtelijke winkel is circa 500 m2 groot en biedt een uitgebreide keuze aan vloer- en wandtegels in diverse kleurstellingen, structuren en maatvoeringen.

ONGEKENDE KORTINGEN Tegel Outlet Haarlemmermeer is onderdeel van een keten. De andere twee outlets staan in Schagen en Purmerend. Het gaat hier niet om een outlet in de klassieke zin van het woord. Want met kortingen van 40 tot 80 procent onder de adviesprijs betaalt u weliswaar outletprijzen, u koopt zeker geen restanten. Bij Tegel Outlet Haarlemmermeer bent verzekert van een tegel van ten minste A-kwaliteit, volgens de laatste trends. Dat de tegels met ongekende kortingen kunnen worden aangeboden, komt omdat de winkel geen onnodige onkosten maakt. Tegel Outlet Haarlemmermeer noemt dat het no-nonsense concept. Geen premiumlocaties of fancy interieur met bijvoorbeeld dure showroomkasten. De tegelpartijen staan gepresenteerd op pallets. Tegel Outlet Haarlemmermeer, Tegel Outlet Schagen en Tegel Outlet Purmerend zijn daardoor bijzonder voordelig in prijs. U geeft er nooit te veel geld uit.

KERAMISCH PARKET Tegels worden in het interieur steeds vaker gebruikt. Ze zijn handig en praktisch in onderhoud en bieden een enorme variëteit in stijlen en uitstraling. Een tegelwand of -vloer is slijtvast, duurzaam, vochtwerend, hygiënisch en vorstbestendig. Helemaal trendy op dit moment zijn de tegels met houtlook, ook wel bekend als keramisch parket. Het heeft de warme ambiance van een houten vloer, maar u geniet van alle gemakken van een keramische vloer. Ook bij vloerverwarming is een tegelvloer uitermate geschikt. Tegelleggen is een vakmanschap, daarom adviseert Tegel Outlet Haarlemmermeer uw vloer of wand te laten aanbrengen door een gespecialiseerde tegellegger. Zo bent u verzekerd van een prachtig product waar u jaren plezier van zult hebben.

Overweegt u een tegelvloer en of -wand, of zijn de huidige tegels aan vervanging toe? U bent van harte welkom eens binnen te lopen bij Tegel Outlet Haarlemmermeer voor vrijblijvend advies. De koffie staat altijd klaar. Tegels worden in principe binnen 48 uur geleverd. Tegel Outlet Haarlemmermeer is centraal gelegen nabij de kruising Paxlaan-Kruisweg, naast benzinestation Tango. In de directe omgeving is volop gratis parkeergelegenheid.

Tegel Outlet Haarlemmermeer, Paxlaan 10, 2131 PZ Hoofddorp, tel: 023 5651911, website: www.tegeloutlethaarlemmermeer.nl, e-mail: info@tegeloutlethaarlemmermeer.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie