Baan7 jongerendienst met DJ Retain

29 juni 2015 om 00:00 Activiteiten

Zondag 5 juli is er om 19.00 uur een knallende afsluiting van het Baan7 jongerenseizoen in de Levend Evangelie Gemeente. DJ Retain zal de zomer inluiden met een te gekke afterparty. Ook is er een flitsend optreden van dansgroep ArtsFactory.

Het thema van de avond is "Empowered by the holy spirit". Spreker is Marino Kroon uit Vinkeveen. Hij maakt deel uit van het Baan7 team en vindt het super tof om voor jongeren te spreken. Hij kwam zelf in aanraking met het geloof toen hij een Youth Alpha volgde, een cursus waar je meer leert over het christelijk geloof. Volgens zijn eigen zeggen heeft dat zijn leven compleet veranderd.

Baan7 is voor jongeren van 13 tot 20 jaar en wordt elke eerste zondag van de maand gehouden. Het is dé plek om andere jongeren te ontmoeten en meer over God te leren. Naast muziek en een spreker die een bepaald thema behandelt is er veel ruimte voor fun. Zo is er maandelijks het spel "de jongens tegen de meisjes". Aanstaande zondag zal worden uitgemaakt of de jongens of de meisjes dit seizoen gaan winnen. Het wordt heel spannend, want de stand is op dit moment 4-4.

Baan7 wordt gehouden in de Levend Evangelie Gemeente aan de Kruisweg 55 in Aalsmeerderbrug. Wil je meer weten? Volg Baan7 dan via facebook.com/baan7.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie