Openluchttheater 'Het Labyrint' opent met Ladders Zat

30 juni 2015 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Het gloednieuwe Hoofddorpse openluchttheater, Het Labyrint, opent 6 augustus met de voorstelling 'Ladders Zat'. Het theater ligt in de voor iedereen toegankelijke beeldentuin achter de Joannes de Doperkerk aan de Kruisweg. Het biedt plaats aan 160 toeschouwers. 'Ladders Zat' is speciaal voor de opening geschreven door Jan Bal van Kabaret Sofokles. Veertig acteurs, zangers, musici en dansers werken er aan mee.

Ontheemd op de camping

De voorstelling speelt zich af op een camping. Zich ontheemd voelen is het serieuze thema van de humoristische voorstelling. Een gevoel dat ieder mens wel kent. In de loop van de avond blijkt dat in ieder van de kleurrijke personages ook een ander mens kan schuilgaan. Zelfs het publiek blijkt niet zomaar publiek te zijn…

Het Labyrint

Door zijn inspirerende omgeving is Theater Het Labyrint een buitenplek die ruimte biedt voor zomerse muziek, poëzie, presentaties, beweging, toneel enz. De weelderige tuin met veel boeiend werk van de Haarlemmermeerse beeldhouwer Carel Gomes (bekend van onder meer de beeldengroepen op het Floriadeterrein, het Marktplein en het Polderplein) is een rustbrengende plek, die uitnodigt om wanneer dan ook te genieten van de natuur en de vele prachtige sculpturen. De beeldentuin is tenslotte dagelijks geopend en kan tot zonsondergang gratis bezocht worden.

Kaarten voor 'Ladders Zat'

'Ladders Zat' wordt dagelijks gespeeld van dinsdag 4 tot en met zondag 9 augustus om 21 uur. Voor kaarten: zie Facebook - Ladders Zat.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie