Het vrolijkste pretpark van Haarlemmermeer

30 juni 2015 om 00:00 Sport

NIEUW-VENNEP Lekker springen, rennen en klauteren! Vanaf aanstaande woensdag 8 juli kan het weer, want dan opent het KinderPretpark Zomereditie in de Van ZantenHal. Een prachtig indoor speelparadijs, uniek voor Haarlemmermeer en omstreken. Eén groot feest voor alle kinderen tussen 2 en 11 jaar. Let op: bij tropische temperaturen van 23 graden of hoger gaat het pretpark niet open (kijk bij twijfel op: www.kinderpretpark.nl).

Op 25 grote en minder grote opblaasattracties kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven. De kleintjes, tot en met 1 meter lang, spelen rustig in een apart afgezet gedeelte met attracties afgestemd op hun leeftijd. In de Van ZantenHal zijn eigen consumpties niet toegestaan. De Foodcorner biedt een ruime keuze aan eten en drinken. Het pretpark zomereditie start op 8 juli en is tot en met 7 augustus iedere woensdag en vrijdag open tussen 10 en 17 uur. Entree: 6 euro voor kinderen 1 t/m 12 jaar. Kinderen ouder dan 12 jaar en ouders/begeleiders: 2,50 euro en baby's van 0 jaar zijn gratis. Toegangskaarten alleen aan de deur, er is geen online verkoop.

KinderPretpark Zomereditie, Van ZantenHal, IJweg 1415, Nieuw-Vennep (stel navigatie in op IJweg 1413). Naast de hal is volop gratis parkeergelegenheid.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie