Rabobank tekent partnercontract Ride for the Roses

30 juni 2015 om 00:00 Ondernemend

Stichting Ride for the Roses heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Voor een groot deel komen de inkomsten uit de deelnamebijdragen van de fietsers die de 100, 50 of 25 kilometer gaan fietsen. Maar zeker zo belangrijk zijn de sponsors. Bedrijven die zich conformeren aan de Ride for the Roses en meehelpen

Een zo'n bedrijf is de Rabobank. Rabobank Regio Schiphol heeft onlangs het contract getekend en is daarmee partner van de Ride for the Roses in 2015. Een financiële bijdrage is een belangrijk aspect, maar de bank doet meer. Op 6 september zal er een groot team van fietsers aan de start verschijnen, wat ook weer een aanzienlijke bijdrage oplevert in de strijd tegen kanker. En waar de mogelijkheid zich maar ook voordoet schromen de Rabobank-medewerkers niet om aandacht voor dit grote fiets-evenement te vragen. Ook in verschillende uitingen richting hun klanten en relaties wordt de Ride for the Roses gepromoot.

Kippenvel

"De filosofie van de Ride for the Roses, met zijn allen fietsen om geld voor de bestrijding van kanker in te zamelen, sluit prima aan bij de Rabobank, " zegt Mart Pfeiffer, directievoorzitter Rabobank Regio Schiphol. "Als directievoorzitter probeer ik zoveel mogelijk klanten en collega's op de fiets te krijgen. Als iemand vlak voor de start het lied 'The Rose' zingt, hebben alle duizenden deelnemers kippenvel. Het evenement is van een authenticiteit die niet is te evenaren; er met z'n allen zijn op een moment dat er toe doet.'

Ron Leegwater, communicatie en sponsoring bij Rabobank Regio Schiphol voegt toe: "De Ride is naast het bijzonder goed doel waar we met z'n allen voor fietsen ook gewoon een prachtig evenement om aan deel te nemen. Iedereen kan meedoen want er zijn tochten van 25, 50 of 100 kilometer. Welke afstand je ook fietst, deelname is geweldig, daar gaat het om."

Sponsormogelijkheden

Ieder bedrijf, groot of klein, kan iets betekenen in de strijd tegen kanker en sponsor worden. Dit kan door het meedoen aan het evenement met een bedrijfsteam, een financiële bijdrage leveren in ruil voor reclame of lokale sponsor worden.

De vrijwilligers van de werkgroep sponsoring gaan graag met het bedrijfsleven in gesprek over de mogelijkheden. Interesse? Stuur een mail naar sponsoring@ridefortheroses.nl of neem contact op met Peter van Eick, voorzitter van de werkgroep op telefoonnummer 06-57579394.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie