Toestemming vakantie voor minderjarige kinderen

8 juli 2015 om 00:00 Nieuws

Graag maak ik u attent op het volgende persbericht aangezien de inhoud voor uw lezers belangrijke informatie bevat.

Om teleurstellingen te voorkomen streven wij ernaar vakantiegangers juist te informeren, zodat zij goed voorbereid op vakantie gaan. Wij stellen het op prijs als u uw lezers hierover kunt berichten.

Op donderdag 2 juli 2012 heeft het Centrum Internationale Kinderontvoering (IKO) in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee (KMar) daarom op Schiphol de aftrap gegeven van de campagne waarin het Centrum IKO en de KMar het publiek attent willen maken dat eenieder die met minderjarige kinderen naar het buitenland reist op verzoek de toestemming van de gezaghebbende ouder(-s) moet aantonen. Namens het Centrum Internationale Kinderontvoering was de directeur, de heer Çörüz aanwezig en namens de Koninklijke Marechaussee kolonel Molenaar.

In de bijlage vindt u het persbericht over deze campagne.

Voor vragen over de campagne kunt u contact opnemen met de directeur Coskun Çörüz van het Centrum Internationale Kinderontvoering op het telefoonnummer 088.800.9014 (directiesecretariaat).

Met vriendelijke groet,

drs. Suzanne Labadie LLB

Centrum Internationale Kinderontvoering

Postbus 2006

1200 CA Hilversum

Nederland

T:+31 (0) 88 800 9000

F: +31 (0) 88 800 9090

E: info@kinderontvoering.org

W: www.kinderontvoering.org

voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze website: http://www.kinderontvoering.org/nieuws/persbericht-de-schoolvakanties-beginnen-voorkom-problemen-en-vertraging-bij-reizen-met-uw-kin

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie