Nieuw seizoen "Droom van een Tweede Huis" op RTL 4!

20 augustus 2015 om 00:00 Ondernemend

Wie houdt er niet van? Lekker huisjes kijken. Helemaal als het vakantiewoningen betreft. De mooiste woningen op de mooiste locaties in Nederland passeren de revue; inspiratie alom voor de volgende vakantie en een uitstekende investering voor ons spaargeld. Dat moeten de makers van het populaire tv-programma Droom van een Tweede Huis gedacht hebben bij maken van het programma.

In elke aflevering gaan Marco Budding, Marketing Directeur van DroomParken, en presentatrice Corine Boon, onder anderen bekend van Eigen Huis en Tuin en Campinglife, met diverse kandidaten op zoek naar hun droomwoning op één van de vakantieparken van DroomParken. De parken liggen stuk voor stuk in unieke natuurgebieden vol Hollands schoon, die Corine in het programma op bijzondere manieren weet te ontdekken.

In het programma wordt ingespeeld op de huidige trend om ons spaargeld op andere manier in te zetten dan simpelweg op de bank laten staan. Door de lage rentestand is het vakantiehuis als belegging weer populair, zeker met gegarandeerde rendementen tot wel 7%. Het programma biedt de kandidaten dan ook advies op maat, zodat elke investering op de juiste manier wordt ingezet. De mogelijkheden lijken eindeloos.

Vanaf zaterdag 29 augustus is er 10 weken lang een fonkelnieuw seizoen van het programma te zien op RTL 4. Bekijk het zelf; elke zaterdag om 17.00 uur en elke zondag (herhaling) om ca. 12.00 uur. Elk weekend zijn er open dagen op het park dat in de uitzending is, zodat geïnteresseerden ook zelf een kijkje kunnen komen nemen op de DroomParken.

DroomPark Spaarnwoude | Zuiderweg 2 | 1165 NA | Halfweg | www.droomparken.nl/spaarnwoude

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie