Dance & Ballet Company danst na 18 jaar in Floriande!

31 augustus 2015 om 00:00 Ondernemend

Meerzakelijk

HOOFDDORP De studio van de Dance & Ballet Company is verhuist naar Floriande, tussen de basisscholen de Optimist en de Montessorischool. Na een enorme verbouwing hebben zij hier wederom een frisse en open studio gerealiseerd en kunnen niet wachten om te starten met de lessen.

Naast alle kleuter- en kinderlessen is de gratis dreumesdans nieuw dit seizoen. Deze dans wordt gehouden in samenwerking met de Montessorischolen. Daarnaast worden de lestijden aangepast, zodat alle dansvakonderwijs fijn aansluit op de verschillende continue roosters van de omliggende scholen. Zo kunnen kinderen van de middenbouw op donderdagmiddag vier lessen op een rij dansen. Gestart wordt met streetdance, waarna klassiek ballet met werelddans volgt en de derde les is tapdance met Show/Musical. De vierde les start om 17.45 uur en is meer bedoeld voor jongens: breakdance vanaf 7 jaar.

Tapdance trekt nu zo aan dat er meerdere lessen op verschillende niveaus worden aangeboden. Naast de zang en drama onderdelen in de les, een heerlijke combi voor alle kinderen en tieners. Deze les heeft aandacht voor kinderen die wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken en werkt met dyslexie vriendelijk materiaal. Streetdance blijft goed vertegenwoordigd, voor hiphop en ladystyle street zijn de kinderen ook meer dan welkom!

Voor volwassenen is er Ballet in Shape, dé trent met aandacht voor techniek, adem en aansprekende muziek. Met een BBB thema in de les, stretching als krachtopbouwende oefeningen, heeft de deelnemer zowel gedanst als flink getraind! Tevens lessen in moderne dans, modern jazz, streetdance, zuiver-yoga en STOTT Pilates worden aangeboden voor volwassenen. Met de tien-rittenkaart kan men makkelijk tijd vrijmaken voor een les uur sporten!

De Dance & Ballet Company staat al bijna 20 jaar voor vakonderwijs: vakdocenten, stagebegeleiding, audities, wedstrijden en voorstellingen is hier aan de orde van de dag.

Vanaf 31 augustus kan men twee weken gratis proeflessen nemen. Ook is er een open dag op zaterdag 5 september van 9.30 tot 12.30. De Dance & Ballet Company is gelegen aan de Deltaweg 107 in Floriande. Meer informatie via www.Dans-nu.nl of 06-55158298.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie