7 september 2015 om 00:00 Ondernemend

Geachte redactie,

Gaarne uw aandacht voor bijgaand persbericht inzake de 'De Plus van 50+

bijeenkomst' van de gemeente Haarlemmermeer en MKB

Haarlemmermeer-Schiphol.

Met vriendelijke groet,

Fabian Nagtzaam

Regiodirecteur

MKB Haarlemmermeer-Schiphol

De Ruyterkade 5

1013 AA Amsterdam

Telefoon: 020-4486720

Fax. 020-4486730

mobiel: 06-11351742

e-mail: f.nagtzaam@haarlemmermeer.mkb.nl

website: www.mkb-haarlemmermeer.nl

Als Lokaal Partner van de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland

vertegenwoordigt MKB Haarlemmermeer-Schiphol het midden- en kleinbedrijf

over alle sectoren in de regio Haarlemmermeer-Schiphol. MKB-Nederland is

de grootste ondernemersorganisatie van Nederland welke ruim 185.000

ondernemers vertegenwoordigt die individueel, via 130

branche-organisaties en/of ruim 600 lokale en regionale

ondernemersverenigingen zijn aangesloten. DIRECT LID WORDEN

f024a06-2a3c-4336-a447-bd3ddbf637b1> Dagelijks en actueel op de hoogte

blijven van alle ondernemers relevante informatie? Kijk op onze website

www.mkb-haarlemmermeer.nl

vindt u ook alle ledenvoordelen

ab-6415-4dfc-8a4d-cad871472baa> .

Persbericht

Aan:

De Redactie

Van:

MKB Haarlemmermeer-Schiphol

Datum:

7 september 2015

De plus van 50+ voor ondernemers

-Bijeenkomst met topspreker Floris Venneman-

MKB Haarlemmermeer-Schiphol en de gemeente Haarlemmermeer bundelen opnieuw met ondersteuning vanuit MKB-Nederland hun krachten en nodigen ondernemers uit voor een gezamenlijke ondernemers MKBijeenkomst. De MKBijeenkomst wordt georganiseerd met als thema:'Open voor Kansen, Open voor 50+'. Als spreker heeft de MKB-vereniging Floris Venneman weten te strikken; een topspreker met uitzonderlijke motiverende kwaliteiten!

MKB Haarlemmermeer-Schiphol

MKB Haarlemmermeer-Schiphol hecht aan een goed functionerende arbeidsmarkt, waar werknemers tot aan de pensioenleeftijd volledig en volwaardig participeren. Als dé belangenbehartiger voor het midden- en kleinbedrijf maken zij zich sterk voor een kansrijk ondernemersklimaat. De organisatie kenmerkt zich door doelgerichte lobby en dienstverlening, kennis van de ondernemerspraktijk en een sterk organisatievermogen. De belangenbehartiger vindt het sneller vinden van de juiste medewerker, maar ook het activeren van doelgroepen met afstand tot de arbeidsmarkt belangrijk en stellen daarom hun netwerk en organisatievermogen in dit project ter beschikking om werkgevers zo optimaal mogelijk te bereiken en het netwerk van 50-plussers te verbreden. 

Gemeente Haarlemmermeer

De gemeente Haarlemmermeer hecht eveneens aan een goed functionerende arbeidsmarkt en daarom zal wethouder Ap Reinders de opening van deze bijeenkomst verrichten. Tijdens deze opening zal de heer Reinders ook aangeven welke mogelijkheden de gemeente biedt om het ondernemers makkelijker te maken het juiste personeel aan te stellen. Middels haar actieve bemoeienis in de aansluiting tussen arbeidsmarkt en onderwijs maar vooral hoe sluit het onderwijs aan op het bedrijfsleven van de toekomst tracht de gemeente een positieve invloed uit te oefenen op de genoemde aansluiting. En wat is er nodig om ondernemers in Haarlemmermeer verder te laten bloeien en uitblinken? Beslissingen die nu door overheid, inwoners en bedrijven worden geno men, hebben gevolgen voor de economie van de toekomst. Daarom werkt de gemeente aan het Economisch Perspectief 2030: Een fundament waarmee de gemeente, samen met partners zoals MKB Haarlemmermeer-Schiphol, de sterke eco nomische positie van Haarlemmermeer kunnen behouden en versterken.

Over Floris Venneman

Tijdens deze bijeenkomst neemt Floris Venneman (Venterprise & van der Deen Wonen) de aanwezigen mee op een rondreis door de wereld van ondernemerschap, nieuwe business modellen en het verbinden van online en offline marketing. Deze Young Entrepreneur begon al op zijn 14de, heeft zich door allerhande ondernemingen weten te boksen en heeft zich zelfs als één van de 'veelbelovende top 25 ondernemers onder de 25 jaar' neergezet. In juli 2014 heeft Floris het bedrijf Van der Deen Wonen BV overgenomen, inclusief al het personeel (veelal 50+). Een stevige uitdaging voor deze jonge ondernemer uit 1986!

Op 22 september zijn ondernemers vanaf 19:00 uur van harte welkom op de prachtige locatie van het Raadhuis te Hoofddorp.

Aanmelden:

Bent u ondernemer of HRM'er/P&O'er en wilt u ook geïnspireerd worden? Meldt u zich dan nu direct aan via info@mkb-haarlemmermeer.nl o.v.v. 'Open voor 50+' en vermeld het aantal personen waarmee u aanwezig zal zijn met email adres. Ook deze unieke presentatie maar voor een maximaal aantal deelnemers gratis toegankelijk dus wees er snel bij!

Noot voor de pers, niet voor publicatie:

Voor overige informatie kunt u terecht bij;

MKB-Nederland (regiodirecteur MKB Noord-Holland: Fabian Nagtzaam: 020 - 44 867 21).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie