Gratis bowlen tijdens Burendag

14 september 2015 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP Tijdens Burendag kunnen de buren van Claus, de bewoners van de wijk Overbos, gratis een uur komen bowlen. Tussen 18 tot 20 uur kunnen zij terrecht in de bowlingzaal van Claus aan Bosweg 19. Burendag vindt plaats op zaterdag 26 september.

"De afgelopen drie jaar was het een groot succes en hing er een gezellige sfeer op de bowlingbanen", aldus Mascha Bouman van Claus Company.

Burendag is de dag waarop buren samenkomen en iets goeds of gezelligs doen met elkaar of voor de buurt. Daar sluit Claus graag bij aan om op een leuke en sportieve manier deze dag met elkaar door te brengen. Buren kunnen elkaar uitdagen om de strijd met elkaar aan te gaan. Om de dag compleet te maken, biedt Claus de mogelijkheid om voor of na het bowlen te dineren bij de Italiaanse Paparazzi Bar & Terrazzo.

De bewoners van Overbos kunnen gratis bowlen op basis van beschikbaarheid en reserveren is verplicht. Er kan maximaal één uur gebowld worden per reservering. De actie is alleen geldig op vertoon van een bewijs van het woonadres.

Meer informatie: www.claus.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie