Exclusief culinair thuisspel

15 september 2015 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP Tast de Proefclub introduceert Tast Thuis: een culinair concept in spelvorm. Een compleet verzorgde middag of avond in de eigen huiselijke sfeer. In het spel speelt bewustwording van voedsel een grote rol. Het spel wordt gespeeld aan de hand van reeds bereide gerechten en dranken die tot in de keuken bezorgd worden.

TIJD Tijden veranderen. Thuis koken, met en voor elkaar, wint het momenteel met lengte van uitgaan. Ontspannen genieten van fijn gezelschap, de hectiek van de dag even opzij schuiven. Lange, lome avonden in eigen tempo. Prachtig natuurlijk als die tijd optimaal benut kan worden. Alle tijd voor de gasten, en niet in de laatste plaats voor jezelf. Die tijd, die geeft het concept ook. Geen recepten zoeken, geen boodschappen doen, niet meer uren in de keuken staan. Geen zorgen over hoe de avond geregisseerd moet worden. Het spel zorgt voor het vermaak.

SPELERS Vanzelfsprekend draait de avond om het gezelschap, de belangrijkste spelers van het spel. Daarnaast is er de met gerechten gevulde Tast tas, die de beleving culinair omlijst en vorm geeft. Spelkaarten bevatten hints en aanwijzingen om de juiste weg van het culinaire pad te bewandelen. En, helemaal van nu, doet de smartphone ook mee. Een mobiele website maakt het spel interactief. Zo worden via de smartphone vragen beantwoord en scores van medespelers bijgehouden.

BEWUST ETEN Tast Thuis stimuleert bewust eten. Op een ludieke manier leert men anders en beter met voeding om te gaan. Alle zintuigen op scherp. De producten zijn vers, gezond en zoveel mogelijk biologisch. Het spel is sociaal, competitief, leerzaam, verbindend en verbazend. Met gemak en minimale inspanningen is er voor de gastheer of gastvrouw een maximaal resultaat te behalen. Maar vooral gezellig, sfeer verhogend en warm.

Meer informatie op www.tast-deproefclub.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie