Crown Media Business Challenge in teken van technologische ontwikkelingen

21 september 2015 om 00:00 Ondernemend

BADHOEVEDORP Business Club Badhoevedorp en communicatiebureau Crown Media houden maandagavond 12 oktober voor de achtste keer de in Haarlemmermeer inmiddels beroemde en befaamde Business Challenge. Een interactieve kennisquiz gecombineerd met een inspirerende keynotespeaker die ondernemers bijpraat over een actueel ondernemersthema. Deze keer is dat Mobile Marketing. Gewone ondernemers doen namelijk bijna nog helemaal niets met Mobile Marketing. Dat kan beter!

De nog maar 24-jarige Joost Geurtsen is de gastspreker. Vorig jaar was hij genomineerd als communicatietalent van het jaar. Nu is hij al product-/marketingmanager bij NU.nl waar hij verantwoordelijk is voor de volledige Mobile Marketing. Met andere woorden: hoe verovert men als bedrijf, als ondernemer, de markt met de mobiele telefoon? NU.nl is daar ongekend succesvol in en marktleider mee geworden. Maar, wat kunnen ondernemers leren van dat succes? En, waar liggen de kansen voor ondernemers op het gebied van Mobile Marketing?

Geurtsen, een slimme maar zéér aaibare nerd, zal tijdens de Business Challenge alle trends en ontwikkelingen op het gebied van Mobile Marketing met de zaal doornemen. Want, voor 'gewone ondernemers' liggen er natuurlijk ook ongekende kansen om via Mobile Marketing nieuwe klanten te vinden. "De vraag is hoe je jezelf (écht!) relevant maakt voor je doelgroepen," zo stelt Geurtsen. "Je kunt namelijk te weten komen - via de mobiele telefoon - hoe je potentiële doelgroepen denken en handelen. Daar kun je op inspelen! Bedrijven die niet aan Mobile Marketing doen, krijgen het zwaar de komende jaren!" De Challenge is toegankelijk voor iedere ondernemer en iedereen die geïnteresseerd is in het thema. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Natuurlijk worden de deelnemers zelf ook getest op hun kennis van Mobile Marketing. Degene die aan het eind van de avond de quiz het beste heeft gemaakt, gaat naar huis met de Kennistrofee. Vorig jaar was ondernemer Rob Bassant de winnaar. Wie wordt het dit jaar?

De organisatie is in handen van communicatieadviseur Jerry Helmers en Elise van Poelgeest, verantwoordelijk voor de events bij de ambitieuze BCB. "Los van het feit dat we op een andere, interactieve en inspirerende wijze kennis willen delen die voor ondernemers van belang is, is er simpelweg ook ongekende netwerkpotentie," zegt Elise. "Na afloop wordt er een bruisende borrel georganiseerd."

Aanmelden voor de Business Challenge kan via www.crownmedia.nl. Leden van de BCB melden zich aan via www.bcbadhoevedorp.nl. De Business Challenge vindt op maandagavond 12 oktober plaats in het Dorinthotel in Badhoevedorp. Aanvang 19.30 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie