Wandelen tegen stress.

28 september 2015 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP - Wandelgroep Stress de Baas! is voor iedereen die klachten ervaart van spanning en stress. De groep staat onder leiding van Ester Saelman, oudoor lifecoach & wandelcoach bij Coaching in Green. Deelname is Gratis.

Elke woensdagochtend wordt er gewandeld van 9.00 tot 10.30 uur in het Haarlemmermeersebos in Hoofddorp, verzamelen bij Papa's Beach House.

Iedereen die zowel fysiek als mentaal wel wat meer beweging kan gebruiken is van harte welkom om mee te wandelen. In tegenstelling tot de meeste andere wandelgroepen (55+) in Hoofddorp is 'Stress de Baas' geschikt voor jong én oud!,

Omdat Ester Saelman zowel ervaringsdeskundige als kennisdeskundige is op dit gebied kan zij op professionele wijze ondersteuning bieden in het herstellen van het evenwicht tussen spanning en ontspanning. 'Ik zie het als een uitdaging om andere mensen op een enthousiaste manier te stimuleren om vaker te gaan wandelen. Tijdens de wandeling deel ik graag mijn tips en trucs voor een leven met minder stress.'

Ervaar ook de vele gezondheidsvoordelen van een wandeling in de frisse buitenlucht en wandel mee. Elke wandeling heeft een ander thema, gerelateerd aan stress. Zie voor meer informatie de website: www.coachingingreen.nl/wandelgroep/.

Aanmelden kan via info@coachingingreen.nl of 06-20554887.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie