Raar maar waar! tijdens Kinderboekenweek

28 september 2015 om 00:00 Activiteiten

HAARLEMMERMEER Het is weer Kinderboekenweek van 7 tot en met 18 oktober in Bibliotheek Haarlemmermeer. Raar, maar waar! is het motto, die draait om natuur, wetenschap en techniek. De Bibliotheek Haarlemmermeer opent de Kinderboekenweek op woensdag 7 oktober met de voorstelling 'Detective Loep' in de Bibliotheek Badhoevedorp en de Bibliotheek Zwanenburg.

In de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale, de Bibliotheek Hoofddorp-Floriande en de Bibliotheek Nieuw-Vennep komt er van 7 tot en met 9 oktober een voorlezende professor langs. Hij leest voor uit een boek dat gaat over het thema van de Kinderboekenweek: 'Raar, maar waar'. Ook doet de voorlezende professor spannende proefjes! Op 11 oktober is er in Het Cultuurgebouw in het centrum van Hoofddorp ook dit jaar weer een spetterend Kinderboekenfeest. Op 17 oktober wordt de Kinderboekenweek afgesloten met een jeugdvoorstelling 'De Drakentemmer' in de Bibliotheek Nieuw-Vennep.

Kom tijdens de Kinderboekenweek langs in de bibliotheek om de 'Raar maar waar' speurtocht te doen en maak kans op een leuk cadeautje. Thuis nagenieten van de Kinderboekenweek met de mooiste (voorlees)boeken? Kinderen tot 14 jaar kunnen gratis lid worden van de Bibliotheek Haarlemmermeer. Ouders kunnen hun kind inschrijven in de bibliotheek. Kijk voor alle informatie op het activiteitenoverzicht op de website van de bibliotheek: www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl/activiteiten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie